banner388

Samsun'da işçi inşaattan düştü

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşaatın 2. katından düşen işçi ağır yaralandı.

Samsun'da işçi inşaattan düştü

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşaatın 2. katından düşen işçi ağır yaralandı.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 14:33
Samsun'da işçi inşaattan düştü

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi'nde inşaatta kalıp işçisi olarak çalışan 18 yaşındaki E.A. ikinci katın balkonundan yere düştü. E.A.'nın düştüğünü görev diğer işçiler sağlık ekiplerine haber verildi. Yaralı işçi ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan E.A., tedavi altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Aslan 2018-08-01 17:41:43

Geçmiş olsun. Allah(c.c.) şifa nasip eylesin. İnşaat işi böyle. Türkiye'nin lokomotif sektörü inşaat olmasına rağmen işçiler ve emekçiler gereken değeri görmüyor. En azından sektör çalışanlarına maden işçileri ile birlikte erken emeklilik imkanı tanınabilir. İnsan önemli olan bizim için. Refah devleti olmak zor değil. Sistemi suistimal edecek kişişer elbette çıkacaktır fakat aslolan hakkı olan bir kişinin bile hakkını yememektir. Şeyh Edebali'nin de dediği gibi "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın."