banner388

Samsun'da iş yerini yakan kişiyi öldüren şahıs tutuklandı

Samsun'da iş yerini yakan kişiyi öldüren marangoz hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da iş yerini yakan kişiyi öldüren şahıs tutuklandı

Samsun'da iş yerini yakan kişiyi öldüren marangoz hapis cezasına çarptırıldı.

26 Ekim 2017 Perşembe 14:23
Samsun'da iş yerini yakan kişiyi öldüren şahıs tutuklandı

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Tire Sokak'ta meydana gelen olayda 34 yaşındaki T.T., iş yerini yakan 24 yaşıdnaki K.Y.'yi Haziran ayında vurarak öldürdü. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan T.T.'nin yargılanmasında sona gelindi.


Tutuklu olduğu Karabük Cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katılan T.T. hakimin son sözünü sormasının ardından, "Ben üzgünüm. Şoktayım. Ben dürüst yolunda giden bir insanım. Kimseye kötülük yapmadım. Ben iyiliğimin kurbanı oldum. Ölen K.'nın ailesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" dedi.

T.T.'nin avukatı ise Ata Giritli şunları söyledi; "Müvekkilimin evini kundakladılar, iş yerini kundakladılar ve kardeşini kurşunladılar. MOBESE kayıtlarında kundaklama olayını Koray Yalçın'ın gerçekleştirdiği tespit edildi ve bu konuda da Koray hakkında dava açıldı. Ancak yargı yavaş işlediği için dava açılana kadar bu olay oldu. Daha sonra Koray Yalçın hakkında açılan dava ise öldüğü için düştü. Müvekkilim tabancayla kendisi teslim olmuştur. Bu olay sürekli devam eden bir tacizin sonucu meydana gelmiştir. Olayda meşru müdafaa şartları oluşmuştur. Eğer mahkeme aksi düşüncedeyse tahrik indirimlerinin uygulanmasını talep ediyoruz"

Mahkeme T.T.'nin ruhsatsız silah suçundan 10 ay, adam öldürmek suçundan da 11 yıl 8 ay hapis cezası olmak üzerine 12 yıl 6 ay cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.
 

Son Güncelleme: 27.10.2017 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-10-26 20:08:19

Devlet vatandaşını kundakçıdan barbardan eşkiyadan koruyamadığı için suçludur. Marangoz masumdur.