banner388

Samsun'da iş yerinden hırsızlık

Samsun'da iş yerinde bulunan 2 laptop ve 1 kayıt cihazı çalındı.

Samsun'da iş yerinden hırsızlık

Samsun'da iş yerinde bulunan 2 laptop ve 1 kayıt cihazı çalındı.

16 Aralık 2019 Pazartesi 12:41
Samsun'da iş yerinden hırsızlık

Samsun'un Bafra ilçesinde bir iş yerinde hırsızlık meydana geldi. 2 laptop ve 1 kayıt cihaıznı çalan hırsız veya hırsızlar kayıplara karıştı.

Olay, Emirefendi Mahallesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yeri sahibi R.K. sabah iş yerine geldiğinde kendisine ve babasına ait laptopun ve kamera kayıt cihazının çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri iş yerinde yaptığı inceleme sonucunda 2 laptop ve 1 kamera kayıt cihazını çalan hırsız veya hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Hırsızlık olayı ile ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengaver 2019-12-16 16:37:13

Gel de Şeriat isteme: Adamın elini kesecen bir dahamı çaldı diğer elini kesecen Bak üçüncüye çalabiliyormu. Adam malını alırken berabermi çalıştın.