banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da iş yeri tabelası olanlar dikkat

Samsun Büyükşehir Belediyesi İlan, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği’nde değişiklik yaptı.

banner269

Samsun'da iş yeri tabelası olanlar dikkat

Samsun Büyükşehir Belediyesi İlan, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği’nde değişiklik yaptı.

14 Nisan 2017 Cuma 13:06
Samsun'da iş yeri tabelası olanlar dikkat

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentte ki çirkin görüntüleri ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan açıklamada İlan, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği’nde değişiklik yapıldığı bildirildi.


İşte o açıklamada;

"Yapılan değişiklikte söz konusu olan, bütün tabelaların, levhaların aynı şekilde ve tek tip olması değil, reklam ve tanıtım elemanlarının standartlarının belirlenmesinde iş yerinin cephe uzunluğu, tabelanın bina yüzeyinden uzaklığı gibi birçok faktör göz önüne alınarak tasarımların yapılmasını sağlamaktır. Ayrıca bu alanda bulunan ve marka tescili bulunan firmalar logo-simge gibi görsel ögelerini ve renk tasarımlarını Samsun Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kurulundan izin almak koşuluyla kullanabileceklerdir. Kaldı ki bu kurul, Büyükşehir Belediyesi görevlileri yanında üniversite, ilçe belediyesi, sivil toplum örgütleri, emniyet gibi birçok kurum ve kuruluşun görevlilerinden oluşan bir kuruldur. Böylece bir ilke daha imza atılarak Samsun Büyükşehir Belediye sınırlarında tabela ve levha kirliliğinin önüne geçilerek diğer kentler için bir örnek oluşturulacaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2017-04-15 08:00:02

sokaktaki insanların boyları kıyafet tip ve renkleri ile ilgili kararnameyi unutmuşsunuz
belediyecilerrrrrrrrr