banner388

Samsun'da ırmakta kaybolan babayı arama çalışmaları sürüyor

Samsun'da kızının peşinden ırmağa atlayan babayı arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları takip eden yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Samsun'da ırmakta kaybolan babayı arama çalışmaları sürüyor

Samsun'da kızının peşinden ırmağa atlayan babayı arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları takip eden yakınları gözyaşlarını tutamadı.

05 Şubat 2020 Çarşamba 13:56
Samsun'da ırmakta kaybolan babayı arama çalışmaları sürüyor

Samsun'un Terme ilçesinde dün akşam yürek burkan bir olay meydana geldi. Erkek arkadaşı ile sorunları olan 16 yaşındaki genç kız kendisini ırmağa bıraktı. Irmak kenarına tutunan genç kız kurtulurken peşinden atlayan babası akıntıya kapılarak kayboldu. Akıntıyla kaybolan babayı arama çalışmaları devam ediyor. 

Terme Çayı'nda meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre erkek arkadaşıyla sorunlar yaşayan G.G. isimli 16 yaşındaki kız kendisini Terme Çayı'na bıraktı. O sırada olay yerinde bulunan genç kızın babası Gürsel G. kızının çaya atladığını görünce peşinden atladı. Genç kız ırmak kenarına tutunarak yardım beklerken baba Gürsel G. akıntıya kapılarak kayboldu. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından G.G. mahsur kaldığı yerden kurtarılarak Terme Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Baba Gürsel G. için ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı kurbağa adamlar, Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından Terme Çayı’nda arama tarama çalışmaları geceden bu yana sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden yakınları sinir krizi geçirdi. Terme halkı ise arama çalışmalarını merakla takip ediyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Olay ile ilgili bilgi veren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Dün akşam saatlerinde ilçemiz Bazlamaç Mahallesi’nde bir kız evladımız özellikle Adliye Park bahçesinde ırmağa düştü. Düşen kızını gören babası da peşinden ırmağa atlıyor. Tabii kızını kurtarmaya çalışıyor. O esnada bekçiler orada geçerken yardıma koşuyor ve kızı kurtarıyor. Kız kurtuldu fakat babasına ulaşılamadı. İlk başta ırmak seviyesi yüksekti bugün biraz daha düştü. Dün geceden beri ırmağa düşen babaya ulaşılamadı. Sağ olup olmadığı şeklinde net bir bilgi yok şu anda. Umut ediyoruz ki ekipler tez zamanda bulur" dedi.

ALLAH'TAN UMUT KESİLMEZ

Irmağa düşen Gürsel G.'nin kardeşi İbrahim G. ise “Dün geceden beri sahil güvenlik, dalgıç polisler arıyor. Bekçiler sağ olsun kızımızı kurtardılar. O sırada Gürsel suya kapılıyor ve gidiyor. Suyun debisi de akıntısı da yüksekti. Bekliyoruz, Allah'tan ümit kesilmez” diye konuştu.

Hastaneye kaldırılan kız çocuğunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan... 2020-02-05 15:44:23

Çok akıllısın kızım.Sevgilin yüzünden babandan oldun.Hayret edilecek bi salaklıkla karşı karşıyayız...

Avatar
herhangi biri 2020-02-06 09:03:26

kızın ne günahı var bilip bilmeden bu şekilde konuşma ne kadar bencilce yorum yazıyosunuz ya şaşırıyorum

Avatar
Samsunlu 2020-02-06 14:43:09

#hergangi biri adlı yorumcu , nedemek kızın ne günahı var embesil.Adam oraya keyfinden atlamadı avanak.Kızının yüzünden atladı.Sen haberi okumuşsun ama anlamıcak kadar küçük beyinlisin.Yada kızı tanıyan onu savunan kolpanın tekisin.

Avatar
Erhan... 2020-02-06 14:47:00

Herhangi biri rumuzlu yorumcu , ben bencilce yorum yapmıyorum.Haberde gerçek neyse onu yazıyorum.Sen haberi okumuşsun ama anlamamışsın.Muhtemelen boş konuşan birisin.O adamcağız keyfinden atlamadı kızı yüzünden atladı.Ama sen bunu okuyupta anlamadıysan durum vahim...