banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Iraklıklar yine rahat durmadı

Samsun'da Iraklıklar arasında yaşanan alacak verecek kavgasında bir kişi ağır yaralandı.

banner269

Samsun'da Iraklıklar yine rahat durmadı

Samsun'da Iraklıklar arasında yaşanan alacak verecek kavgasında bir kişi ağır yaralandı.

20 Haziran 2018 Çarşamba 17:59
Samsun'da Iraklıklar yine rahat durmadı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada teyzesinin oğlunun kırık cam şişesi parçası ile boynundan ağır yaralayan Iraklı şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, kırık çam şişesi ile boynundan ağır yaralanan Irak uyruklu 39 yaşındaki Mohammed Nahedh Ahmet Albatı, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Aynı olayda kavgayı ayırmak isteyen yine Iraklı 32 yaşındaki Abdullazeez Abdullah Mukhlf Mukhlf'de elinden şişe parçası ile hafif şekilde yaralandı. Kimliği belirsiz saldırgan ise kaçtı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Mohammed Nahedh Ahmet Albatı'ı alacak verecek meselesi yüzünden ağır yaralayanın teyzesinin oğlu 51 yaşındaki Saıf Aldeen Ahmad Hasan Al Salehe'nin olduğunu tespit etti. Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Saıf Aldeen Ahmad Hasan Al Salehe, Samsun Adliyesine sevk edildi. 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Saıf Aldeen Ahmad Hasan Al Salehe, hakkındaki suçlamaları reddederek, "Ben yaralıya kırık şişe ile vurmadım. Benden 6 ay önce 3 bin lira borç para almıştı. Ben alacağımı talep ettim. Beni sürekli oyalıyordu. Olay günü buluştuk. Sokakta yürürken bir bayana laf attı. Bayan da bize kızdı. Bu yüzden aramızda tartışma çıktı. Bana taş ve şişe ile saldırdı. Bana attığı şişe kırıldı. Ben de yerdeki şişeyi alıp Muhammed'e fırlattım. Kırılan şişe parçasını neresine geldiğini bilmiyorum" dedi.
 
Nöbetçi mahkemeye ifade veren Saıf Aldeen Ahmad Hasan Al Salehe tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UĞUR 2018-06-20 18:16:47

BIRAKIN.BÖYLE BÖYLE AZALACAK MEMLEKETİMDE IRAKLI SURİYELİLER

Avatar
isa karabaşoğlu 2018-06-20 23:49:36

bunları ve suriyelileri artık ülkemizde istemiyoruz defolup gitsinler

Avatar
samsun 2018-06-21 10:45:24

Ne ıraklı Nede suriyelıyi ülkemizde istemiyoruz lütfen devlet büyüklerimzden buna en kısa zamanda bir çözum bulmalarını istiyoruz

Avatar
55 2018-06-21 11:01:19

EŞEK HERİFLER GELMİŞ BURAYADA HUZURSUZLUK ÇIKARMASINLAR MADEM ÖYLE GİTSİNLER ÜLKESİNE SAHİP ÇIKSINLAR ÖNCE