banner388

Samsun'da Iraklı terörden adli kontrol

Samsun'da DEAŞ'dan adliyeye sevk edilen Iraklı şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'da Iraklı terörden adli kontrol

Samsun'da DEAŞ'dan adliyeye sevk edilen Iraklı şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

06 Haziran 2019 Perşembe 17:28
Samsun'da Iraklı terörden adli kontrol

Samsun'un İlkadım ilçesinde DEAŞ ile bağlantılı olduğunu iddia edilen şahıs gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Iraklı şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri istihabarat doğrultusunda DEAŞ ile bağlantısı olduğu iddia  edilen Irak uyruklu A.A.İ.'yi gözaltına aldı. A.A.I.'nın Urfa'dan Samsun'a misafirliğe geldiği öğrenildi. 3 gündür TEM Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulanması tamamlanan A.A.İ. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.A.İ., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Samsun'da DEAŞ terör örgütü ile bağlantısı olduğu iddia edilerek gözaltına alınan Irak uyruklu bir kişi, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Olay, İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbari bilgiler doğrultusunda DEAŞ terör örgütü ile bağlantısı olduğu ileri sürülen Irak uyruklu A.A.İ.'yi gözaltına aldı. A.A.I.'nın Urfa'dan Samsun'a misafirliğe geldiği öğrenildi. 3 gündür TEM Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulanması tamamlanan A.A.İ. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.A.İ., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tufan 2019-06-06 20:04:06

Yurt dışında yaşayan yabancılar herhangi bir suça karistiklarinda hemen sınır dışı ediliyorlar bizim ülkemizde de adli kontrol şartıyla serbest birakiliyorlar. Emeklilik gibi konularda Avrupa'yı örnek alan yöneticiler neden acaba adalet konusunda hiç örnek almiyorlar

Avatar
Kadir 2019-06-07 05:02:05

Bu olaylar bir zamanlarin Davutoglu nu hatirlatti bana. Canli bomba eylem yapmadan tutuklanamaz diye..

Avatar
çiflik caddesi sakini 2019-06-07 15:00:54

Aklım ermiyor sokaklarda gece hep ıraklılar ara sokaklara korkudan ailen ile giremessin her gün olaylar ve altında ıraklılar Allah aşkına bunlara dur diyecek bir yetkili yokmu yahu.bu nasıl göçmen yasası anlamıyorum..lutfen rica ediyoruz bu konuda daha tedbirli olun..hal çaresini bulun.kendi vatanımızda rahatca gezmeye çekinir olduk.her pislik bunlardan çıkıyor.belki iyiside vardır bilemem lakin genelde bu hep böyle oluyor.