banner388

Samsun'da Iraklı pişkin hırsız yine serbest

Samsun'da daha önce hırsızlıktan gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Iraklı kız yine hırsızlıktan gözaltına alındı ve yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Samsun'da Iraklı pişkin hırsız yine serbest

Samsun'da daha önce hırsızlıktan gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Iraklı kız yine hırsızlıktan gözaltına alındı ve yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

27 Ocak 2020 Pazartesi 14:41
Samsun'da Iraklı pişkin hırsız yine serbest

Samsun'un Atakum ilçesinde bir alışveriş merkezinde hırsızlık meydana geldi. Olayla ilgili gözaltına alınan Iraklı kız adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken daha öncede hırsızlıktan gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Mimar Sinan Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinde dün  meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre 24 yaşındaki Irak uyruklu Hıba Farıs Talıp Al Anbagı isimli kız mağazadan 300 liralık erkek montu çaldı. Mağazanın soyunma kabininde alarmı söken Iraklı kız çantasına koyduğu montun güvenlik görevlileri tarafından fark edilmesi ile yakayı ele verdi. Emniyete götürülen Iraklı kız işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

DAHA ÖNCEDE GİYİM EŞYASI ÇALDI 

Iraklı kızın daha öncede Canik ilçesinde bir alışveriş merkezinde giyim eşyası çaldığı çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Yine aynı suçtan yakalanan Iraklı kız çıkarıldığı mahkeme tarafından yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hıba Farıs Talıp Al Anbagı vize ihlali yaptığı gerekçesiyle yeniden Denizevleri Polis Merkezine götürüldü.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TURAN 2020-01-27 15:03:49

Bu rezilliklere ne yorum yazacağız hükümet ayrı hatalı bizim vatandaş ayrı hatalı bizim emlakçılar daire dükkan sahibleri üç kuruş para için bunlara yapmadık yalakalık bırakmıyorlar hükümetimiz de sağolsunlar sınırlarımızı yol geçen hanı yaptı. Bunlar iyi günlerimiz...

Avatar
hasan 2020-01-27 15:06:41

tayıp af cıkardı sıkıntı yok yazıklar olsun soylenecek söz yok

Avatar
Erhan... 2020-01-27 16:08:02

Bukadar yüzsüzlük mü olur be kardeşim.Çal çal nereye kadar?Burada suç onu serbest bırakan mahkemede.Nasılsa tutuklanmam diye yine hırsızlık yapar bu hırsız kadın.Çünkü meslek edinmiş bu işi...Bugün bırak yarın yine hırsızlıkta...

Avatar
Erhan... 2020-01-27 18:20:40

Çalın ulan çalın!Nasılsa serbest bırakılıyirsunuz?Yine çalın yine çalın!

Avatar
Çalmak serbest,ülkeye girmek serbest 2020-01-27 19:21:02

Şaşırdık mı hayır. Adaletin geldiği,toplumun içinde bulunduğu son nokta bu

Avatar
Erhan... 2020-01-28 00:00:31

Çalın şerefsizler çalın...

Avatar
ugur55 2020-01-28 10:14:58

neden serbest bu şerefsiz hadi girsin evime hz.isa gibi çarmığa germeyende şerefsz oğlu şerefsizdir .millet kıçına don alamaycak durumda birde bunlarla uğraş