banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da İntihar Vakası! Dolandırıldığı Binada İntihara Kalkıştı!

Samsun’da dolandırıldığını iddia ettiği 15 katlı binanın çatısına çıkan adam intihara kalkıştı.

banner269

Samsun'da İntihar Vakası! Dolandırıldığı Binada İntihara Kalkıştı!

Samsun’da dolandırıldığını iddia ettiği 15 katlı binanın çatısına çıkan adam intihara kalkıştı.

07 Haziran 2022 Salı 22:01
Samsun'da İntihar Vakası! Dolandırıldığı Binada İntihara Kalkıştı!

Olay, saat 18.00 sıralarında İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi’nde 15 katlı Haznedar Konakları’nın çatısında gerçekleşti. Bu inşaatın boya işlerini yaptığını bildiren Mahmut Ekinci (60), konaktan 30 numaralı daireyi 400 bin TL’ye satın aldığını ve kendisine ‘evrakta sahtecilik’ yapıldığını iddia etti. Ekinci, dairenin Adana’da başka birine satıldığını ileri sürdü. 'Mal sahibinin hakkını yediğini ve evrakta sahtecilik' yaptığını iddia eden Ekinci, binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

İntihar girişiminin ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekinci’nin eşi, kızı ve oğlu da binanın önüne gelerek onu ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren girişimin ardından Ekinci, çatıdan ayrılarak polislerle birlikte aşağıya indi. Ekinci, neden binanın çatısına çıktığını şu sözlerle anlattı:
“Bu binanın iç-dış boyasını yaptım. Evrakta sahtecilik yapıp, daireme kondular. Z.Ö., isimli kişi 2020 Ocak ayında daireyi başkasına satmış. 2020 Temmuz ayında da sattığı daireye benle sözleşme yaptı. Yani satılmış daireyi bana işlem yapmış. Ben bu daireyi 400 bin TL’ye almıştım, şu anda 3 kat daha pahalandı. Dairenin başkasına satıldığını 2 ay önce öğrendim. Bana verdiğim 400 bin TL’yi geri ödeyip, daireden vazgeçmemi de teklif ettiler. Evrakta sahtecilik konusunda suç duyurusunda da bulunacağım.”

Yukarda can pazarı, aşağıda canlı yayın yarışı
Mahmut Ekinci’yi atlamaktan vazgeçirmek için ekipler seferber olurken, aşağıda toplanan vatandaşlar ve karşı binadaki bazı kişilerin ise cep telefonlarına sarılıp canlı yayın yapma yarışı içerisine girmeleri dikkat çekti.

Kaynak: İha

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunİntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.