banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da intihar girişimiyle insanları dolandırıyorlar

Samsun'da son günlerde borcum var diyerek intihar girişiminde bulunanların dolandırıcılık çetesi olduğu öğrenildi.

banner269

Samsun'da intihar girişimiyle insanları dolandırıyorlar

Samsun'da son günlerde borcum var diyerek intihar girişiminde bulunanların dolandırıcılık çetesi olduğu öğrenildi.

19 Haziran 2017 Pazartesi 12:40
Samsun'da intihar girişimiyle insanları dolandırıyorlar

Samsun haber - Samsun'da son günlerde intihar girişimleri giderek arttı. Haber Gazetesi'nin haberine göre çoğu intihar girişimi polis ve vatandaşların yardımıyla önleniyor. Heyder soyisimli bir ailenin ise intihar girişimleriyle insanları dolandırdığı öğrenildi.

HEYDER AİLESİ

Kastamonu'nun Araç nüfusuna kayıtlı Heyder ailesi Türkiye'nin bir çok ilinde insanları bu şekilde dolandırdı. Dolandırıcılık çetesinin son durağı ise Samsun oldu. Çatılara çıkıp intihar girişiminde bulunan kişiler ihtiyaçları olan para yardımını alınca aşağıya iniyor. 

REKTÖR ENGELLEDİ

Ocak ayında meydana gelen olayda Mehmet Heyder, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi çatısında intiahr girişiminde bulunmuştu. İntihar girişimini Rektör Prof.Dr.Sait Bilgiç engelledi.

2 BİN TL YARDIM

Geçtiğimiz günlerde bir binanın çatısına çıkan adama hayırsever iş adamı 2 bin TL olan borcunu ödeme sözü vererek aşağıya indirmişti.

“CENNETİ GÖRDÜM”

Diğer illerde de intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen 19 yaşındaki Onur Heyder Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nin çatısına çıktı. Heyder, polislerin Aşağı in para vereceğin demesi üzerine intihardan vazgeçti. Heyder, basın mensuplarının sorularına ise, "Cenneti görmek istemiştim, bu sebeple kendimi atacaktım" diye cevap verdi.

ENGELLENEMİYOR

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınan zanlılar bir süre sonra serbest kalıyor. Heyder ailesi gittikleri illerde ya borç batağında olduklarını söyleyerek yada, kalp kapakçığı bozuk olduğunu iddia ettikleri çocuklarının vesikalık fotoğrafları insanları dolandırıyor.

Kaynak: Haber Gazetesi/ Tayfur Kara

Son Güncelleme: 20.06.2017 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.