banner388

Samsun'da intihar girişimi

Samsun'da geçim sıkıntısı olduğunu öne süren şahıs üstüne benzin dökerek eline bıçak aldı. İntihar girişiminde bulunan şahıs uzun uğraşlar sonucunda şahıs intihardan vazgeçirildi.

Samsun'da intihar girişimi

Samsun'da geçim sıkıntısı olduğunu öne süren şahıs üstüne benzin dökerek eline bıçak aldı. İntihar girişiminde bulunan şahıs uzun uğraşlar sonucunda şahıs intihardan vazgeçirildi.

14 Haziran 2021 Pazartesi 14:25
Samsun'da intihar girişimi

Olay, Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi 380. Sokak üzerinde saat 14.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, işsiz olduğu iddia edilen Adem A., üzerine benzin dökerek elindeki bıçakla evinin önünde intihara kalkıştı. Durumu fark edenler, polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Bölgeye kısa sürede intikal eden Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 ambulans ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldılar.

Maddi sıkıntılar ve eşiyle tartışması nedeniyle intihar etmek istediğini söyleyen Adem A.’yı ikna etmeye çalışan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, kendisine iş bulunacağı ve eşiyle barıştırılacağının sözünü verdi. Yoğun çabalar sonucunda olay yerine Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz, Çarşamba Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kamil Öztürk ve Çarşamba Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Özçelik de gelerek şahsa sorunlarının çözümü için yardımcı olunacağının sözü verildi.

Bunun üzerine elindeki bıçağı bırakan Adem A., sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahaleler sonrasında Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ONUR 2021-06-14 15:22:45

GERİ KALANLAR!!!! HAAA BU AMCAMIZA YARDIMCI OLDUNUZ TORPİLİNİ GÜCÜNÜZÜ KULLANIP SOKTUNUZ BİR YERE, VEYA MAAŞA BAĞLADINIZ GERİ KALANLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AYLAR OLDU 1 KERE ARAMADINIZ NE YİYORSUN NE İÇİYORSUN, ANCAK VERGİLERİ VE ALACAKLARINIZI BİLİN SİZ!!!!!!!!!! VATANDAŞINA İŞ BULAMIYORSAN, YAŞAM MAAŞINI ÖDEYECEKSİN!!!! SENİN ALDIĞIN KARARLAR BENİM GELECEĞİMİ BİTİRİYOR!!!!

Avatar
özcan 2021-06-14 15:47:46

emınenın kocası da dıyorkı açları doyurun