banner388

Samsun'da intihar! 1.600 derecelik kazana atladı

Samsun OSB'de bulunan Yeşilyurt Demir Çelik İzabe Fabrikası'nda yaşanan olayda, fabrikada çalışan bir işçi 1.600 derecelik demir çelik potasına atlayarak intihar etti.

Samsun'da intihar! 1.600 derecelik kazana atladı

Samsun OSB'de bulunan Yeşilyurt Demir Çelik İzabe Fabrikası'nda yaşanan olayda, fabrikada çalışan bir işçi 1.600 derecelik demir çelik potasına atlayarak intihar etti.

24 Aralık 2018 Pazartesi 09:28
Samsun'da intihar! 1.600 derecelik kazana atladı

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Yeşilyurt Demir Çelik İzabe Fabrikası'nda meydana gelen olayda, 34 yaşındaki Adem Arslan kendisini 1.600 derecelik demir çelik potasına bıraktı ve intihar etti.

İNTİHAR EDEN İŞÇİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

2011 yılında Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nda işe başlayan ve ağır işçi kategorisinde Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olan evli ve iki çocuk babası Adem Arslan, akşam saat 16.00 vardiyasına geldi. Kendisine platform hazırlayan Adem Arslan, işe başladıktan 15 dakika sonra kendisini 1.600 derecelik demir döküm potasına bıraktı.

2 GÜN POTADA BEKLEYECEK

İntihar eden Adem Arslan'ın cesedinin 1.600 derecelik potanın içerisinden çıkarılması için sıcaklığın düşürülmesi gerektiği bildirildi. İki gün boyunca Adem Arslan'ın cesedi potada bekleyecek. Arslan'ın cesedi potadan çıkarıldıktan sonra savcılık tarafından ailesine teslim edilecek. 

GÜVENLİK KAMERALARINA OLAY AN BE AN YANSIDI

Hedef Halk Gazetesi Ekonomi ve Bölgeler Sorumlusu Noyan Alper Cabbar ve samsunbihaber.com'un sahibi Selahattin Çekiç, kendilerine gelen ihbar üzerine olay yerine gitti. Olay yerinde canlı yayın yapan ve güvenlikten bilgi almak isteyen gazeteci Cabbar ve Çekiç'i, Fabrika Genel Müdürü Çetin Livaoğlu çağırdı ve olayla ilgili bilgi verdi. Livaoğlu, olayla ilgili duydukları üzgünlüklerini bildirerek, kamuoyuna bilgilendirme yapacaklarını söyledi.

İNTİHAR SEBEBİ BİLİNMİYOR

İşçi Adem Arslan'ın 4 yıl önce ilaç içerek intihar ettiği girişiminde bulunduğu öğrenilirken, intihar sebebi henüz bilinmiyor. Genel Müdür Çetin Livaoğlu, intihar girişiminin güvenlik kameralarına yansıdığını, polis ve savcılığın olaya ait görüntüleri aldığını kaydetti. Livaoğlu, intihar sebebine ilişkin net bir bilgi sahibi olmadıklarının da altını çizdi. Şuan da fabrikada üretim durduruldu.

Hedef Halk / Noyan Alper CABBAR

Son Güncelleme: 24.12.2018 17:53
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerim canikli 2018-12-24 11:03:59

Evet Namaz, Oruç, Hac vs. dinin rükünleridir ama Din bunlardan ibaret değildir. Bunları yapınca iş bitmiyor. Yoksulu gözetmek, açı doyurmak, düşmüşe el uzatmak, bir boyunu zincirlerinden kurtarmak da Dinin gerekleridir. Geçmişte köleler vardı şimdi yok değil. Günümüzün köleleri bor harç içinde karın tokluğuna çalışan insanlardır. Zengin müslümanlar bunları zincirlerinden kurtarmakla yükümlüdür. Çaresizlik sebebiyle intihar eden adam cehenneme gidecek, bunları görmeyip el uzatmayan diğerleri yani bizler cennette kebap yapacak emi? Pöh...! Bilmem anlatabildim mi? Allah Rahmeti ile muamele etsin, bu garibana.

Avatar
ATSIZ 2018-12-24 10:13:46

Bu nasıl ihtihar böyle? İnsanlar ne hale geldi?

Misafir Avatar
HAKAN 2018-12-27 13:23:38 @ATSIZ

BENCE O SORU İNSANLAR NASIL BU HALE GELDİ?

Beğenmedim! (0)
Avatar
İşçi 2018-12-26 10:20:56

Arkadaşlar kafanızdan yorum uydurmayın.. birincisi evet intahar..
İkincisi evet fabrikada üretim durdu ve ben dahil bütün herkes idari izne çıkartıldı...
Üçüncüsü adem arkadaşımın psikolojik bazı sorunları vardı. Zaten bazı ilaçlarda kullanıyordu..
Maddi sıkıntı gibi bir durum yok ortada..
Adem kardeşim fabrikada parmakla gösterilecek adam gibi adamlardan biriydi..
Yüzünden gülümseme eksik olmaz herkesle iyi geçinir can gibi candı kendisi..
5 vakit namazında ağzında küfür bile olmayan bu adamın neden ve nasıl bir psikoloji ile böyle bir eyleme başvurduğu henüz bilinmiyor ve araştırılıyor sizden ricamız kimse kafasına göre yorum yapıp biz sevenlerini ve ailesini zor durumda bırakmamanızdır..

Avatar
ddd 2018-12-24 20:28:42

adam doğmuş, hayatı fakirlik içinde geçmiş, en azından yanlızlıkdan kurtulayim diye evlenmiş ve evladı olmuş, sonrasında çırpındıkça çabaladıkça iyice fakirleşmiş, durumu bozulunca evde bozulmuş, akli dengesini yitirmiş, lanet olsun böyle hayata diyip, bu yozlaşmış ortamdan kaçmış.

(dinen bakıldığında zaten kendisi yanarak vefat ettiğinde kendi cehennemini madde aleminde yaşamıştır)

sonuç olarak, kendisini böyle bir hayata iten halka ve devlete karşı isyan etmemiş, gitmeyi tercih etmiştir.

Avatar
Sasa 2018-12-24 10:58:19

Kesin çetin denilen adam fircalamistir oranın mafyasiya

Misafir Avatar
işçi 2018-12-26 14:08:09 @Sasa

sasa denen arkadaş biz mdürümüzden bugüne kadar insanlıkdan başka bişey görmedik. sen ne biliyosunda boyle konuşuyon. yazık böyle bi konuda bu kadar kolay yaln soyleyenin insanlığından şüphe ederim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ogzhn 2018-12-24 18:16:32

Allah rahmet etsin.

Avatar
Basak 2018-12-24 16:50:12

İntihar değil bence iş kazası hatta cinayet

Avatar
Seiko 2018-12-24 19:36:46

Bu ne arkadas? Hafta gecmiyor Samsun da biri intihar ediyor. Bununla ilgili bir calisma bir arastirma yapiliyor mu acaba?

Misafir Avatar
dddddd 2018-12-24 20:35:16 @Seiko

samsunda işsizlik fakirlik hat safhada, insanlar ellerindeki birikmişleri tüketiyorlar, devletde el uzatmadığı için, ve ülkede ekonomik kiriz olduğu için insanlar bunalıma giriyorlar.

Beğenmedim! (0)