banner388

Samsun'da İngilizce öğretmeni itirafçı oldu

Samsun'da FETÖ soruşturmasında yargılanan bir İngilizce öğretmeni itirafçı oldu.

Samsun'da İngilizce öğretmeni itirafçı oldu

Samsun'da FETÖ soruşturmasında yargılanan bir İngilizce öğretmeni itirafçı oldu.

13 Aralık 2017 Çarşamba 15:14
Samsun'da İngilizce öğretmeni itirafçı oldu

Samsun haber - Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında tutuksuz yargılanan ve özel bir kurumda İngilizce öğretmeni olarak çalışan T.U. yargılanıyor. Silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan yargılanan T.U. Etkin Pişmanlık Yasası'ndan yargılandı.

"BYLOCK'U BEN KULLANDIM"

ByLock kullandığı tespit edilen T.U., "Karabük'te üniversite okurken beni askeri sınavlara sokmak istediler. Ben onların iradesi dışında girdiğim askerlik sınavını kazanamadım. Örgütün mezun olan bayanlarından sorumlu E.K. adlı bayan vardı. Bu bayan mezun olanlarla ilgileniyordu. Örgütün talimatı doğrultusunda öğrencileri yönlendiriyordu. Örgütün sohbet ablalığını yapan D.A. benim telefonuma ByLock'u yükledi. Okulu bitirince bu kişilerle bağlantım olmadı. Pişmanım. Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istiyorum. Babamın üzerine kayıtlı olan ByLock yüklü telefonunu da hep ben kullandım. Babamın bu olaylarla hiçbir ilgisi yok" dedi.

Duruşma tarihi 24 Ocak 2018 tarihine ertelendi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.