banner388

Samsun'da infial yaratacak olay! Eşini hastaneye götürürken polisten yumruk yedi 

Samsun'da 12 Aralık Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasında eşini aracıyla hastaneye götüren vatandaş, polis ekipleri tarafından durdurulması ile önce ceza sonra Yunus polisinden yumruk yedi. 

Samsun'da infial yaratacak olay! Eşini hastaneye götürürken polisten yumruk yedi 

Samsun'da 12 Aralık Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasında eşini aracıyla hastaneye götüren vatandaş, polis ekipleri tarafından durdurulması ile önce ceza sonra Yunus polisinden yumruk yedi. 

15 Aralık 2020 Salı 10:14
Samsun'da infial yaratacak olay! Eşini hastaneye götürürken polisten yumruk yedi 

Samsun'un Canik ilçesinde Canik Belediyesi yanında bir vatandaş polis şiddetine maruz kaldı. 

YEDİĞİ YUMRUK BURNUNU KIRDI 

Yunus polisinden yumruk yiyen Gökhan Pala yaşadığı olayı şu cümlelerle açıkladı: 

"12 Aralık Cumartesi günü eşimi hastaneye götürmek için çıktığımda Yunus polisi dik dik bakarak ve "Sen kimsin, nerde gördüm seni, seninle nerde karşılaştık" diye kışkırtmaya çalıştı. Bende şu şu işletmenin sahibiyim isterseniz gelin çayımı için dedim. Demem ile birlikte "Beni tehdit mi ediyorsun" diyerek eşimin yanında bana yumruk attı ve eşimi de itti. Burnumda kırık ve içten kanama meydana gelirken Yunus polisinden şikayetçi oldum."

Gökhan Pala aracın içerisinde yumruk yedikten sonra dışarı çıkarılırken o sırada eşi Cansu Pala olay anını cep telefonu kamerasıyla kaydetti. 

POLİSTEN SAVUNMA 

Vatandaşa yumruk atan M.Ö. sosyal medyadan yaptığı açıklamada kendini şu şekilde savundu:

"7 senedir bu teşkilatın içindeyim 4 sene doğu görevi özel harekatta operasyonlara katıldım 3 senedir de kendi memleketimdeyim devletin yüzünü yere eğdirecek vicdanımı sıkıntıya sokacak üniformamı zedeleyecek hiçbir iş yapmadım yapmamda. Buradaki konuya gelecek olursak olayın aslını astarını bilmeden linç girişimi ne kadar doğru?videonun sadece bir kısmı var öncesinden haberiniz var mı? Bizim kültürümüzde karısının yanında kocasına vurulmaz haklısınız ki ben onların karı koca olduklarını sonradan öğrendim.ama şarkta bizi kimse korkutamamışken beni kendi memleketimde birisi tehdit ediyorsa show yapmaya başladıysa tahrik edici laflar ediyorsa ki tahrik olmamam gerekiyordu doğru ama biz ne kadar profesyonel olmamız gerekiyorsa da bizde insanız sabrımız taşıyor. Yinede bu şekilde kimsenin karşısına çıkmam istemezdim ama olan oldu. Beni bilen bilir facete öyle sağa sola yorum yapan biri değilim bu ilk ve son yorumumdur."

Gökhan Pala'nın olay sonrası darp raporu şu şekilde:

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-12-15 11:16:11

Senin yumruk atmaya hakkın yok memur bey senin mesleğinin fıtratı bu malasef sabır edeceksin hakkını Kanuni yollarla arayacaksın sen bu olayı memeleketimmdiye yaptın sen a hareketi doğu da şark görevinde yapamazdım !...

Misafir Avatar
Servet 2023-09-27 01:18:04 @Vatandaş

Babam hep derdi, dogru yolunda olan adama hic kimse bisey yapmaz !

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Erhan 2020-12-15 22:46:26 @Vatandaş

Doğuda yemezdi tabi

Beğenmedim! (5)
Avatar
Taner cagri 2020-12-15 11:32:26

Artist.birde utanmadan savunma yapmis...

Avatar
2020-12-15 11:08:57

Özellikle Samsun Emniyetindeki Yunus polisleri! Her vatandaşa şüpheli gözüyle bakmayın, gidin torbacıların peşine düşün. Ne işiniz var aile ile?

Avatar
ahmet 2020-12-15 11:11:50

sokaktaki serserilere kendini eşkiya sanan insanlara göz yuman tanış gibi davranıp yol veren memurlar eşine hastaneye götüren adama kabadayılık yapıp yumruk atıyor sonra neden vatandaş polislere düşman kesildi neden görevimize saygı yok derler üniformaya saygımızdan ses çıkarmıyorsak kimse kendini bişe sanmasın bu kaçıncı olay kendinize gelin artık o üniformayı layıkıyla taşıyın

Avatar
Ziyaretci 2020-12-15 11:58:13

Polis değil kabadayı ,Ali karan baş kesen yaptıklarının ve yazdıklarının hiç bir izahı yok önce eşini hastaneye gotürsün yalan söylüyorsa bunu anlamak senin mesleğin doğru siylediğini anlamakta senin mesleğin vatandaşın varsa bir kusuru bir ekip daha çağırırsın karokolda ifadesini alırsın adamın yanında eşi varken dövüyor birde ben doguda böyle yaptım şöyle yaptım yazıyo sana orda vatandaş düşmanlığınımı öğrettiler.

Avatar
ahmet 2020-12-15 11:52:00

emniyet teşkilatında uslüp ahlak kalmamış son zamanlarda bu olaylarla sık sık karşılaşıyoruz ... devlet-halk ilişkisini zedeleyen yüz karası adamların ihraç edilmesi lazım bunlar yüzündden devletin okadar emeğini bir anda yok eden böyle zatlara ekmek vermeyeceksin

Avatar
özcan 2020-12-15 11:54:48

BU POLİS MEMURU ARKADAS YAZ AYINDA LUTFEN TAKIBE ALINDA INCELEYIN VUCUT YAPMIŞ BIR KARDESIMIZ ONU COK IYI KULLANIYOR INSANLARA KARSI OYLE BIR YAKLASIM SEKLI OLAMAZ BUNLAR OFKE KONTROL EGITIMI ALMAMIS YA DA EKSIK OLAN MEMUR ARKADASLARIMIZ LUTFEN SAMSUN EMNIYET MUDURLUGU DEVREYE GIRSIN ACILEN

Misafir Avatar
Servet 2023-09-27 01:28:03 @özcan

Polis sunu yapabilir böyle olaylarda, o ailesini hastaneye götüren sürücüyü trafigi zarar vermemesi icin oraya hastane arabasi Ambulanz cagrabilir ve polis hastaneye kadar takip edip ordaki hemsirelere teslim eder.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Alican 2020-12-15 19:36:52 @özcan

Abla keşke nokta en azından virgül kullansaydın. hiçbir şey anlamadım.

Beğenmedim! (5)
Avatar
SAMSUNLU 2020-12-15 11:05:06

POLİS KİMSEYE DURUP DURUKEN VURMAZ

Misafir Avatar
El Cevap 2020-12-16 11:17:14 @SAMSUNLU

polis vatandaşa vuramaz be hey adam

Beğenmedim! (2)