banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da ilginç kasaba

Samsun'da bulunan ilginç kasaba ile çocuklara hayvan sevgisi işleniyor. 

banner269

Samsun'da ilginç kasaba

Samsun'da bulunan ilginç kasaba ile çocuklara hayvan sevgisi işleniyor. 

04 Ekim 2018 Perşembe 16:27
Samsun'da ilginç kasaba

Samsun Haber-Samsun'da 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle çocuklar Samsun Büyükşehir Belediyesi 'Kedi Kasabası’na götürüldü.

Düzenlenen gezi ile birlikte çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor. Farklı okullardan getirilen yüzlerce çocuk hayvanlarla neşeli vakitler geçirdi. Rehber kişiler tarafından hayvanlarla oyun oynayan çocuklar daha sonra aileleriyle birlikte fotoğraf çekindi.

Program kapsamında konuşan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, “Tüm birim müdürlerimizle birlikte bugün buradayız. Büyükşehir Belediyemizin uzun yıllardır başıboş hayvanlara vermiş olduğu değeri burada görüyoruz. Yeterli değil ancak gelmiş olduğumuz nokta sevindirici. Toplumsal anlamda sokak hayvanlarını sahiplenme bilinci her geçen gün artıyor. Biz de bu hayvanların buradaki tedavileri ve rehabilite edilmesi gibi görevleri üstleniyoruz. Bu hizmetlerimizi her geçen gün arttırarak devam ettireceğiz. Bu hayvanları burada sadece sağlığına kavuşturmak değil amacımız, toplumdaki hayvanlara olan bakışı ve sahiplenme duygusunu arttırmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.