banner388

Samsun'da iki otomobil çarpıştı! 8 yaralı

Samsun'da iki otomobilin çarpıştığı feci kazada 8 kişi yaralandı. 

Samsun'da iki otomobil çarpıştı! 8 yaralı

Samsun'da iki otomobilin çarpıştığı feci kazada 8 kişi yaralandı. 

29 Ocak 2021 Cuma 10:16
Samsun'da iki otomobil çarpıştı! 8 yaralı

Kaza, Atakum ilçesi Samsun-Ankara karayolu 10. kilometresi Adalar mevkisinde akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Kandemir (57) idaresindeki 55 AES 540 plakalı otomobil, kavşaktan yola giriş yapan Celil Yılmaz (32) yönetimindeki 60 NS 550 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, araç sürücüleri İbrahim Kandemir ve Celil Yılmaz ile Emrah Yalçın (48), Osman Koç (53), Tolga Dağcı (27), Yaren Kandemir (23), Sedat Şahin (40) ve Nurcan Kandemir (50) yaralandı.

Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Emrah Yalçın'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Güvenlik kamerasına anbean yansıyan kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2021-01-29 12:48:56

Geçmiş olsun çok büyük kaza.