banner388

Samsun'da iki kardeş FETÖ'den gözaltında

Samsun'da yürütülen FETÖ operasyonları kapsamında ağabey kardeş gözaltına alındı.

Samsun'da iki kardeş FETÖ'den gözaltında

Samsun'da yürütülen FETÖ operasyonları kapsamında ağabey kardeş gözaltına alındı.

11 Ekim 2017 Çarşamba 13:19
Samsun'da iki kardeş FETÖ'den gözaltında

Samsun Haber - Samsun'da ağabey kardeş FETÖ'den gözaltına alındı. 42 yaşındaki Osman T. ve kardeşi medikal fizik uzmanı 38 yaşındaki Hatice T. FETÖ terör örgütüne yönelik yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alındı.


Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün FETÖ operasyonu gerçekleştirildi.


Düzenlenen operasyonda, ByLock kullandığı öne sürülen medikal fizik uzmanı Hatice T. ile Bank Asya'da katılım hesabı olan ağabeyi inşaatçı Osman T. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ele geçen dijital verilere el konuldu.


Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki kardeş adliyeye sevk edildi. Hatice T. ile ağabeyi Osman T., savcılık ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.


DHA

Son Güncelleme: 11.10.2017 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2017-10-11 13:26:47

öyle alt tabakadaki sadece sohbete katilan gazete alan yada dersanesine cocuk gönderenleri iceri almak kolay. kolaysa asil suclulari alin ismini söylesek yayinlanmaz ama herkezin bildigi ismleri alin sorguya, muhterem hocam, aziz hocam diyenler 3 yil öncesine kadar simdi ver mehteri ver diyorlar en hafifi ile. ama 2019 da sayin erdogan bu gibi yalaka lar yüzünden zorlanacak secimlerde. hala böyle alt tabakayi yakalayip üst tabakayi kaciran lar var ve haalaa bunlari fetöcüler yapiyor malesef durum bu.

Misafir Avatar
Alican 2017-10-11 18:58:20 @metin

Bunları gözleri görmezden geliyor OKYANUSLARIN ARKASINDA DURUP BEKLEYİP BİZİ ÖZLEM İÇİNDE BIRAKMA DUANA BU MİLLETİN İHTİYACI VAR diyenler hep dışarıda hep dışarıda

Beğenmedim! (0)