banner388

Samsun'da iki grup arasında silahlı çatışma

Samsun'da iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada kullanılan pompalı tüfeğin çocuk parkına saklandığı ortaya çıktı.

Samsun'da iki grup arasında silahlı çatışma

Samsun'da iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada kullanılan pompalı tüfeğin çocuk parkına saklandığı ortaya çıktı.

19 Kasım 2018 Pazartesi 16:32
Samsun'da iki grup arasında silahlı çatışma

Samsun'un İlkadım ilçesi Fuariçinde dün yaşanan silahlı çatışmada kullanılan pompalı tüfeğin çocuk parkına saklandığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, M.O, M.D. ve O.M., Fuariçinde bir restoranın önüne geldi. İki grup arasında çıkan silahlı çatışmada; H. A., O.K., M.O., O.M. ve M.D. isimli şahıslar çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Daha sonra olaya ilgili polis ekiplerinin gözaltına aldığı bir şüpheli, çatışmada kullanılan pompalı silahının yerini itiraf etti. İtiraf üzerine şüpheliyle pompalı tüfeğin saklandığı yere gelen polis ekipleri tüfeğin İlkadım ilçesi Kültür Park içerisinde çalıların arasında olduğunu gördü. 

Daha sonra olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri pompalıyı, saklandığı yerden aldı. 

Şüpheli daha sonra ekip otosuna bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan 2018-11-19 18:56:19

Ulan kesin boş bir konudur ancak birbirinizi yersiniz değerli hemşerilerim üzülerek belirteyim elinizden elin memleketinden gelir ekmeğinizi alırlar sesinizi çıkarmazsınız bak cikaramazsiniz demiyorum çıkarmak isteseniz onlar sizin ekmeğinizi yemek bir yana sesini çıkaramaz ..neyse büyük resmi görün saygilar

Misafir Avatar
samsunlu 2018-11-20 15:40:55 @Ramazan

Selam büyük resimci Ramazan. Bu büyük resim kursu nerede acaba? şey de yazsaydın keşke tam saçma sapan bi yorum olurdu: ortadoğu'da kartlar yeniden dağıtılıyor

Beğenmedim! (0)
Avatar
nihat 2018-11-20 13:46:46

texas