banner388

Samsun'da ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtıldı

Samsun'da Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et dağıtıldı.

Samsun'da ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtıldı

Samsun'da Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et dağıtıldı.

24 Ağustos 2017 Perşembe 18:05
Samsun'da ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtıldı

Samsun haber - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) yetkilileri Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından LÖSEV Karadeniz Bölge Sorumlusu Yener Gök ve Samsun İl Temsilcisi Erol Kormaz  Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda ihtiyaç sahibi 100 aileye kuşbaşı, pirzolalık ve kıymalık et dağıttı.

Samsun İl Temsilcisi Erol Kormaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye genelinde 81 ilde kayıtlı tüm ailelere 12 ay boyunca kırmızı et dağıtımı sürdürecek olan LÖSEV, Kurban Bayramı'nda da vekaleten kurban bağışlarını her sene olduğu gibi bu sene de kabul etmektedir" dedi.


LÖSEV'in ekonomik durumu yerinde olmayan ailelere yıl boyunca yardımda bulunduklarını söyleyen Karadeniz Bölge Sorumlusu Yener Gök, "Lösemili Çocuklar Vakfı sağlıklı besinlere erişme de bu fırsatı yakalayamayan, ekonomik güce sahip bir gelire sahip olmayan ailelere yıl boyunca iletilmek üzere kuru gıdadan kırmızı ete kadar birçok besin maddesini yıl boyunca iletmektedir" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.