banner388

Samsun'da iğrenç olay: 13 yaşındaki kızın...

Samsun'da bir basketbol antrenörünün 13 yaşındaki kızın fotoğrafıyla sosyal medya hesabı açıp fuhuş için bazı kişileri dolandırmaya çalıştığı iddia edildi.

Samsun'da iğrenç olay: 13 yaşındaki kızın...

Samsun'da bir basketbol antrenörünün 13 yaşındaki kızın fotoğrafıyla sosyal medya hesabı açıp fuhuş için bazı kişileri dolandırmaya çalıştığı iddia edildi.

24 Ocak 2018 Çarşamba 16:34
Samsun'da iğrenç olay: 13 yaşındaki kızın...

Samsun haber - Samsun'da basketbol antrenörlüğü yapan 31 yaşındaki C.K. basketbol kursuna gelen 13 yaşındaki kızın fotoğrafıyla sosyal medya hesabı açtı. İddiaya göre basketbol antrenörü eklediği kişilere ağabeyinin sakat olduğunu ve paraya ihtiyaçları olduğu için fuhuş pazarlığı içerikli mesaj atmaya başladı.

Bir kişi ise 13 yaşındaki kız zannederek C.K.'nın banka hesabına 100 TL yatırıp buluşmak istedi. Kendisinin Canik ilçesinde bulunan bir AVM'de olduğunu yazan C.K., giysi almak için kendisine 100 TL daha göndermesini istedi.

Daha sonra para yatıran şahıs dolandırıldığını anlayarak polise ihbarda bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışma sonucunda Canik ilçesi Uludağ Mahallesi'nde C.K.'yı gözaltına aldı.

Yapılan sorgunun ardından C.K.'nın 3 kişiyi daha aynı şekilde dolandırdığı öğrenildi. Siber Suçlar Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan zanlı çocuğun cinsel istismarı suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen C.K., mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 24.01.2018 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan... 2018-01-24 17:22:21

Namus fukaraları.Utanmazlar bide antrenör olcak.Çoluk çocuğumuzu buna emanet ediyoruz.Bunun lisansının iptal edilip cezalandırılması gerekir...

Avatar
ilker 2018-01-25 08:41:58

öncelikle Erhan arkadaşa katılıyorum ama yorumuna yanlışlıkla 'begenmedim' diye tıklamışım çok pardon..hadi bu namussuz şerefsiz yakalandı, ifşa oldu, vesaire.. Ya bunu gerçekten 13 yaşında kız zannedip bir çocukla ilişkiye girmek ümidi ile para yollayanlar... Dolandırıldığını anlayınca utanmadan sıkılmadan mağdur edebiyatına soyunan ahlaksızlar, onlara ne oldu ? ne yapıldı ??

Avatar
Samsun basketbol il temsilciliği 2018-01-25 00:47:29

Kamuoyuna Duyuru
Bugün Çeşitli Basın Organlarında Çıkan Bir Haberde Samsun Basketbol Camiasının İçerisinde Yer Almayan Antrenörlük Yapma Yetkisi Bile Olmayan Bir Kişinin Gerçekleştirmiş Olduğu Suç İşleminde Basketbol Antrenörü Olarak Lanse Edilmesi Samsun Basketbol Antrenörlerine Yapılmış Bir Haksızlık Olduğunu Dile Getirerek.
Tek Amaçları Zeki, Çevik Ve Ahlaklı Sporcu Yetiştirmek Olan Antrenörlerimizin Sonuna Kadar Yanındayız
Samsun Basketbol İl Temsilciliği….

Avatar
Mustafa 2018-01-24 23:59:11

Bu şahıs basketbol antrenörü değil. Lisansı dahi yok. Bu şerefsizler yüzünden camia iz lekelememeli.