banner388

Samsun'da İbretlik Cezada İndirim!

Samsun’da güvenlik güçleri tarafından iç çamaşırı içerisinde 89 paket bonzai ile yakalan 1 çocuk annesi 20 yaşındaki kadın hakkında verilen 18 yıl 9 ay cezada indirime gidildi.

Samsun'da İbretlik Cezada İndirim!

Samsun’da güvenlik güçleri tarafından iç çamaşırı içerisinde 89 paket bonzai ile yakalan 1 çocuk annesi 20 yaşındaki kadın hakkında verilen 18 yıl 9 ay cezada indirime gidildi.

16 Mart 2017 Perşembe 14:52
Samsun'da İbretlik Cezada İndirim!

Samsun Haber - 2015 yılında Tekkeköy’de meydana gelen olayda, emniyet güçlerine bağlı ekipler Samsun-Ordu karayolu üzerinde durdurdukları bir otomobil içerisinde Samsun’a uyuşturucu getirileceği ihbarı aldı. Durum sonrası harekete geçen ekipler Kirazlık mevkiinde pusu kurdu. Durdurulan araçta bulunan Cafer K., Senem Ş.P. (20) adlı kadın ile Rıdvan Ş. (27) adlı genç gözaltına alındı. Şahıslar üzerinde yapılan aramalarda hamile olduğunu iddia eden Senem Ş.P.’nin iç çamaşırına gizlenmiş 89 paket bonzai ele geçti. Rıdvan Ş.'nin İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada ise 3'er gramlık 32 paket daha bonzai ele geçirildi. Evde bulunan ve Burdur'da vatani görevini yaparken ameliyat olduğu için izinli olduğu öğrenilen asker Nuri K.(24) de gözaltına alındı. Toplam 121 paket içinde 363 gram bonzai ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 kişi sorgularının ardından "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi.

Asker serbest kaldı diğerleri tutuklandı

Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkarılan sanıklardan asker Nuri K. Serbest bırakıldı. Mahkeme tarafından haklarında 18 yıl 9 ay hapis cezası verilen Senem Ş.P., Cafer K. ve Rıdvan Ş.'yi isimli şahıslar tutuklanarak ceza evine gönderildi. Hamile olarak ceza evine giren Senem Ş.P.’nin cezaevinde bir kızı dünyaya geldi.

Pişmanlık yasası gereği indirime gidildi

Yargıtay 10.Ceza Dairesi güvenlik güçleri tarafından yakalanan Senem Ş.P.’nin yakalandıktan sonra Rıdvan Ş.'nin adını verdiği, ayrıca Rıdvan Ş.'nin evinde uyuşturucu bulunduğunu söylediği ve söz konusu şahsı uyuşturucu ile yakalattığı gerekçesiyle "Etkin Pişmanlık Yasası"ndan yararlandırılarak cezasında indirim yapılması ve yeniden yargılanmasını istedi.

Bugün tekrar hakim karşısına çıkan Senem Ş.P., Pişmanım. İsteyerek yapmadım. Cezaevinde bebek dünyaya getirdim. Şuan bir yaşında. Küçük çocuğum var. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.
Durumu değerlendiren mahkeme heyeti, Senem Ş.P.'yi Etkin Pişmanlık Yasası'ndan da yararlandırarak cezasını 9 yıl 4 ay 15 güne indirdi.

Son Güncelleme: 17.03.2017 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.