banner388

Samsun'da Huzur Operasyonu!

Samsun'da polis ekipleri tarafından Huzur Operasyonu düzenlenerek, şüpheli araçlar arandı.

Samsun'da Huzur Operasyonu!

Samsun'da polis ekipleri tarafından Huzur Operasyonu düzenlenerek, şüpheli araçlar arandı.

24 Kasım 2019 Pazar 21:31
Samsun'da Huzur Operasyonu!

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve sivil polislerin katılımıyla Huzur Operasyonu düzenlendi. Operasyona Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı. 19.00-20.00 saatleri arasında yapılan operasyonda şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde arama ve GBT sorgulaması yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
OperasyonSamsunHuzur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2019-11-25 02:11:35

Emniyet Müdürümüzden vatandaş olarak beklentimdir. Sayın müdürüm trafikte lütfen sivil ekipler gezsin özellike Tekkeköy - Atakum güzergahında ve özellikle saat 18:00'den sonra. Ortalık zibidi kaynıyor trafikte millete kan kusturuyorlar, sinyal kullanmak yok, hız sınırlarına uymak yok, uygun şeritte araç kullanmak yok, far ayarı yok, makas atan çok, önündeki aracı yakın takip edip taciz eden çok, sıkıştırıp hız limitlerinin üzerinde sağından sıyırarak geçen çok neler var neler saymakla bitmiyor. Özellikle bu baba parasyıla gezen tipler var ki onlar ayrı bir tehlike. Biz bu ülkede trafikte veya sokakta kanunların uygulandığını görmek istiyoruz çünkü toplumsal düzen bu kuralların uygulanmasıyla sağlanır. Siz bakmayın milletin çok ceza kesiliyor diye kendini yırttığına kimseyi rahatsız etmiyor ki bu kadar suç işleniyor hala. Milletin eğitimi düşük olduğu için ceza ile ancak adam edilir. Uysun kurala ceza da yemesin bu kadar basit kimse özel birşey istemiyor.Düzgün vatandaş mağdur oluyor.

Avatar
Mehmet poLat 2019-11-25 10:00:36

siz anca garibanin sirtina binersizniz zengine ağzinizi acmayin garibanin sirtindan inmeyin siz devlet adamimisiniz vatan dasa sahip cikcana vatandasin kanini emiyorsunuz daha insanlarda tahamul kalmadi sizAllahin adaletinden haberiniz yok anlasilan ama ona havale ediyorum sizi görende bilende o