banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da hurdacıya silahlı saldırı

Samsun'da bir hurdacı, iş yeri önünde silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı. 

banner269

Samsun'da hurdacıya silahlı saldırı

Samsun'da bir hurdacı, iş yeri önünde silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı. 

13 Eylül 2019 Cuma 20:50
Samsun'da hurdacıya silahlı saldırı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde silahlı saldırı meydana geldi. İş yeri önünde silahlı saldırıya uğrayan hurdacı yaralandı. 

Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi'nde saat 18.00 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre 39 yaşındaki S.Ç. isimli hurdacı, iş yeri önünde silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırgan S.Ç.'nin otomobiline de ateş açarak olay yerinden uzaklaştı. Saldırıda bacağından yaralanan S.Ç. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"SALDIRGANI TANIMIYORUM" DEDİ

Saldırıda yaralanan S.Ç. silahlı saldırganı tanımadığını belirterek, "Yüzünde sağlıkçıların kullandığı maske vardı. Yanıma gelip 'Hurda alıyor musun?' diyerek tabancayla ateş açıp kaçtı" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalan 2019-09-14 17:58:29

Duyda inanma, verilmek istenen mesaj alındı susma yolunu tercih ediyor olabilir veya adli yolla değil kendi metotları ile çözecek. Takipte kalın