banner388

Samsun'da hırsızlıkta master yaptı

Samsun'da bir iş yerinde hırsızlık yapan şahıs güvenlik kamerasının kayıt cihazını da çaldı. 

Samsun'da hırsızlıkta master yaptı

Samsun'da bir iş yerinde hırsızlık yapan şahıs güvenlik kamerasının kayıt cihazını da çaldı. 

09 Ekim 2018 Salı 12:34
Samsun'da hırsızlıkta master yaptı

Samsun Haber-Samsun'un İlkadım ilçesinde bir iş yerinde hırsızlık meydana geldi. Kurnaz hırsız güvenlik kamerasının kayıt cihazını da çaldı ancak yakayı kurtaramadı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre bir hırsız gece vakti marketin kapısını kırarak içeriye girdi. Hırsız içinde 10 bin lira para bulunan çelik kasa ile yaklaşık 20-25 bin lira değerinde sigara çaldı. Aynı mahallede bir lokantanın da kapısını kırarak içeri giren hırsız 1 adet laptop bilgisayar ile iş yerinin güvenlik kamerasını kayıt cihazını çaldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri çalışmaları sonucunda 2 hırsızlık olayını da Ş.T.'nin (26) yaptığı tespit etti. Ş.T polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken Ş.T. ile birlikte hırsızlık yapan bir kişinin bir süre önce yakalanarak başka suçtan cezaevine girdiği öğrenildi. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan hırsız, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2018-10-09 13:19:56

master yapsa ne olacak yanındaki polis yılların kurdu