banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Hırsızlık Operasyonu

Samsun’da evinde yapılan aramada çalıntı inşaat malzemeleri bulunan kadın, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da Hırsızlık Operasyonu

Samsun’da evinde yapılan aramada çalıntı inşaat malzemeleri bulunan kadın, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

23 Aralık 2016 Cuma 14:16
Samsun'da Hırsızlık Operasyonu

Atakum’da meydana gelen olayda, Mevlana Mahallesi'nde bulunan bir inşaattan 49 metrekare fayans, Esenevler Mahallesi'ndeki inşaattan 86 paket fayans ve Küçükkolpınar Mahallesi'ndeki iki ayrı inşaatının birinden 210 paket fayans, diğerinden de 120 paket fayans çalındı. Durum karşısında inşaat sahipleri polise hırsızlık olayıyla alakalı şikayette bulundu. 
Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucu hırsızlık olayına karışan kamyoneti park halinde ele geçirdi. Üzeri branda ile kapatılan kamyonette yapılan aramada ise çalıntı fayanslar bulundu. İlçe polisi söz konusu kamyonetin E.A.'ya ait olduğunu tespit etti. Yapılan araştırmada aynı şahsın Recep Tokur Polis Merkezi bölgesinde de yine inşaattan 27 adet laminat parke çaldığı ortaya çıktı. 
Polisin kendisini aradığını öğrenen E.A. kayıplara karışırken, evinde yapılan aramada çalıntı inşaat malzemeleri ile 3 adet tabanca şarjörü ve 46 adet mermi ele geçti. Olayla ilgili E.A.'nin eşi S.A.(25) savcının talimatı doğrultusunda polis tarafından gözaltına alındı. Denizevleri Polis Merkezi ekiplerine teslim edilen S.A. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Kucağında bebeğiyle birlikte savcıya ifade veren S.A., serbest bırakıldı. 
Polis olayla ilgili firarda olan E.A.'yı yakalamaya çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Son Güncelleme: 25.12.2016 20:27
Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.