banner388

Samsun'da hırsızlık kameralara yansıdı

Samsun'da camiden musluk çalan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı.

Samsun'da hırsızlık kameralara yansıdı

Samsun'da camiden musluk çalan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı.

28 Mart 2019 Perşembe 13:08
Samsun'da hırsızlık kameralara yansıdı

Samsun'un Canik ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından caminin muslukları çalındı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Samsun'un Canik ilçesi Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi'nde bulunan Gülsan Sanayi Sitesi Camisi'nin abdesthanesinde gece meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre kimliği belirsiz hırsız caminin abdesthanesindeki 10 adet sıcak su, 1 adet de soğuk su musluğu olmak üzere 11 adet musluğu yerinden sökerek yanında getirdiği çuvala koyup kayıplara karıştı. Musluklardan boşalan şu sabaha kadar boşu boşuna aktı. Sabah camiye gelen cami görevlileri muslukların çalındığını fark edince durumu polis ekiplerine bildirdiler. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri olayın an be an kaydedildiğini tespit etti. Aynı caminin musluklarının daha önce de çalındığı, hırsızlık şüphelisinin yakalandığı ve yargılandığı mahkemece delil yetersizliğinden serbest kaldığı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA
         

                         
                  
                     
                    
            


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakan 2019-03-28 20:05:30

ALLAH'dan korkmaz.kuldan utanmazlar.omuslukların parası bizim cebimizden çıkıyor.hadi onuda geç ALLAH'ın evinde bari yapmayın.AYIP,GÜNAH