banner388

Samsun'da hırsızları güvenlik kamerası ele verdi

Samsun'da bir iş yerine ait 2 adet servis motosikletini çalan hırsızları güvenlik kamerası ele verdi.

Samsun'da hırsızları güvenlik kamerası ele verdi

Samsun'da bir iş yerine ait 2 adet servis motosikletini çalan hırsızları güvenlik kamerası ele verdi.

11 Eylül 2017 Pazartesi 11:53
Samsun'da hırsızları güvenlik kamerası ele verdi

Samsun Haber - Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Pazar Mahallesi Umut Sokakta iş yeri önünden motosiklet çalan 2 kişi güvenlik kameralarına yakalandı.


Olay ile ilgili edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Erdal Altaş'A ait iş yerinin önüne gelen 2 kişi, kapalı olan iş yerinin kapısını çalarak içeride biri olup olmadığını kontrol etti. İçeride kimsenin olmadığından emin olan hırsızlar, iş yeri önünde bulunan 2 servis motosikletini çalarak kaçtı. Sabah iş yerini açan dükkan sahibi motosikletlerin yerinde olmadığını fark etti. Polis ekipleri, ihbar üzerine hırsızları yakalamak için harekete geçti.



Polis ekipleri iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi. Çalışmalar sonrasında motosikletlerin 1 tanesi iş yerinin 200 metre uzağında, diğeri ise Samsun'da fuar içinde terk edilmiş şekilde bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 20 yaşındaki S.A.S., 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemler sonrasında Bafra Adliyesine çıkartıldı. Kimliği belirlenen diğer şahıs için 


Güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri yapılan çalışmalar neticesinde motosikletin 1 tanesi iş yerine 200 metre mesafede tarlada bulunurken, diğer motosiklet ise Samsun’da fuar içinde terk edilmiş bir vaziyette ele geçirildi. 



Olayla ilgili gözaltına alınan Sefa Ahmet S. (20) 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine çıkartıldı. Kimliği tespit edilen diğer şahsı yakalamak için ise çalışmaların sürdüğü belirtildi.



İş yeri sahibi Erdal Altaş olayla ilgili yaptığı açıklamada, "İş yerimden 2 tane motosikletim çalındı. Motosikletlerimi emniyetin çalışmasıyla beraber bulduk. Bana verdikleri ve motosikletlere verdikleri zarar söz konusu. Motosikletin 1 tanesi iş yerimin 200 metre ilerisinde parçalanmış ve tarlaya atılmış bir şekilde bulundu. Bu motorumuzda da hasar var. Servisteki arkadaşlar bakacaklar ne kadar hasar olduğunu çıkartacaklar. Bunu yapan kişilerin mutlaka adalet karşısında cezasını alması gerek. Çünkü burada hepimizin can ve mal güvenliğimiz söz konusu. Emniyet teşkilatındaki arkadaşlara da teşekkür ederim, güzel bir çalışma ile bugünde motorlarımızı bulmuş olduk" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.