banner388

Samsun'da hırsızlar benzinliği soydu

Samsun'da benzinliği soyan hırsızlar yakalanmamak için güvenlik kamerası kayıt cihazını da çaldı.

Samsun'da hırsızlar benzinliği soydu

Samsun'da benzinliği soyan hırsızlar yakalanmamak için güvenlik kamerası kayıt cihazını da çaldı.

23 Mart 2018 Cuma 16:20
Samsun'da hırsızlar benzinliği soydu

Samsun haber - Samsun'un Çarşamba ilçesinde 10 Mart Cumartesi günü İstanbul'dan geldiği öğrenilen hırsızlar akaryakıt istasyonunun geceleyin çelik kasasını murçla kırarak içinden 15 bin lira para, bin 500 euro ve 500 dolar ile çek koçanlarını çaldı. Hırsızlar yakalanmamak için güvenlik kamerasının kayıt cihazını da çaldı. Kayıplara karışan hırsızların 22 Mart Perşembe günü 19 Mayıs ilçesinde bulunan bir inşaat firmasının çelik para kasasını murçla patlatarak içinden bin 500 lira para ile çek koçanlarını çaldığı tespit edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri yaptıkları çalışma sonucu hırsızlık zanlıların kaçtıkları aracı İstanbul'da şahıstan kiraladığını öğrendi. 35 ayrı güvenlik kamerası kayıtlarını incelenmesi sonucunda 37 yaşındaki İ.D. ve 45 yaşındaki Y.S. yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlık olaylarında kullanılan otomobille birlikte yalanan hırsızlar, emniyetteki sorgularının ardından Çarşamba Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.