banner388

Samsun'da hırsızın rahatlığı şok etti

Samsun'da bir kişinin hırsızlığı yaparken rahatlığı şaşırttı.

Samsun'da hırsızın rahatlığı şok etti

Samsun'da bir kişinin hırsızlığı yaparken rahatlığı şaşırttı.

01 Ekim 2018 Pazartesi 13:27
Samsun'da hırsızın rahatlığı şok etti

Samsun Haber-Samsun'da bir kişi çekirdek yiye yiye marketin önünde dondurma dolabının üzerinde bulunan iade gazeteleri çaldı. Hırsızın rahatlığı şok etti.

Samsun'un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde gece meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiler göre market sahibi iade edilecek gazeteleri sayıp hesaplayıp bağ yaptıktan sonra her zamanki gibi marketin önüne bıraktı. Gece geç saatlerde marketin önüne gelen hırsız çekirdek çıtlatarak iade gazeteleri çaldı.

Sabah saatlerinde dükkanına gelen market sahibi iade gazetelerin çalındığı fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansırken, polis ekipleri markete gelerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: İHA


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tadım yetkilisi 2018-10-01 14:55:32

arkadaş ayüz1 den almış bizle alakası yok