banner388

Samsun'da hemşireye FETÖ'den ev hapsi

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gaybubet evinde yakalandığı iddia edilen hemşire G.K.'ya ev hapsi verildi.

Samsun'da hemşireye FETÖ'den ev hapsi

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gaybubet evinde yakalandığı iddia edilen hemşire G.K.'ya ev hapsi verildi.

26 Nisan 2018 Perşembe 13:21
Samsun'da hemşireye FETÖ'den ev hapsi

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenledi.

Kapatılan eski Canik Başarı Üniversitesi idari kadro çalışanı ve ByLock kullandığı iddia edilen S.K. ile başka bir FETÖ soruşturmasında yargılanan eşi hemşire ve ByLock kullanıcısı olduğu iddia edilen G.K., Atakum ilçesi Yenimahalle’de saklandıkları gaybubet evinde gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada S.K.'nın kullandığı sahte kimlik, G.K.'nın kullandığı sahte ehliyet, 5 bin 730 euro, 2 bin 700 lira para, 6 adet cep telefonu, 2 adet tablet bilgisayar ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan G.K. Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. İfade veren G.K. tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, Gülhan K.'ye ev hapsi uygulanmasına ve elektronik kelepçe takılıp adli kontrol altına alınmasına karar verdi.

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muro 2018-04-26 14:08:05

Bumudur yani sizden olmayinca affolunmuyor. Sizler demedinizmi mubarek adam bilge insan diye niye ceza almiyorsunuzda başkalarina gelince azrail oldunuz

Avatar
Cemal 2018-04-26 15:51:04

İhbarda bulunuyorum: en büyük fetöcüler ekranlarda bitsin bu sıla hasreti artık dön diye gözyaşı dökenler ve ne istedilerse verenlerdir... Mutlaka yargılanmalıdırlar ve yargılanacaklardır. Ama bugün ama yarın inancım tamdır.