banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 'Hayır' Diyeceğini Açıklayan Başkan Görevden Alındı

Anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan MHP İlkadım İlçe Başkanı Ali Korkmaz, görevden alındı.

banner269

Samsun'da 'Hayır' Diyeceğini Açıklayan Başkan Görevden Alındı

Anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan MHP İlkadım İlçe Başkanı Ali Korkmaz, görevden alındı.

24 Ocak 2017 Salı 16:30
Samsun'da 'Hayır' Diyeceğini Açıklayan Başkan Görevden Alındı

Anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda  partisinin destek olacağını açıklamasına rağmen 'Hayır' diyeceğini açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İlkadım İlçe Başkanı Av. Ali Korkmaz, görevden alındı.

Ali Korkmaz, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta neden ‘Hayır’ diyeceğini açıklamıştı. MHP Genel Merkezinin, Samsun İl Başkanlığına Korkmaz'ın görevden alınacağını bildirdiği, ancak herhangi bir resmi tebligat yapılmadığı öğrenildi.

İşte Korkmaz’ın Facebook’ta paylaştığı o yazının tam metni:


 NEDEN HAYIR….
1- REIS IN BOYLE BIR DUZENLEMEYE IHTIYACI YOK.BASBAKAN MEMURU GIBI YASAMA YURUTME YARGI BUROKRASISI ELINDE VE EMRINDE..COGU 2019 YILINDA YURURLUGE GIRECEK ( tabii bir erken secimle one cekilmezse) BIR YIGIN TEMEL DUZENLEMENIN YAPILIS AMACI KARANLIK GORUNDUGU ICIN

 

2- SECILMIS CUMHURBASKANININ BASKIN KISILIGI DE GOZETILDIGINDE BASBAKAN VE CUMHURBASKANINDAN BIRININ LUZUMSUZ OLDUGU ASIKAR.ANCAK BENCE CUMHURBASKANLIGI KALDIRILIP ..PARLAMENTER SISTEM DUZELTILIP REISIN BASBAKAN OLMASI DAHA UYGUN OLURDU.

 

3- SISTEMIN GERCEK SORUNU DISIPLINLI SIYASI PARTI TARZININ UYGULANMASIDIR.MILLETVEKILLERINI GENEL BASKANLAR SECMEMELI .DARALTILMIS BOLGELERDE DOGRUDAN PARTILILER ADAYLARI BELIRLEMELI VEKIL BIR PIYON DEGIL GERCEKTEN MILLETIN OLMALI..GERCEKTEN ONCE ULKEM DIYORSAK BU TUTSAKLIGI KIRARAK BAGIMSIZ MILLET MECLISININ YOLUNU ACMALIYIZ.YOKSA PARTILI BASKANA EVET DEYIP BASKANIN BELIRLEDIGI KUKLALARDAN OLUSAN BIR MECLISLE AKLI BILIMI GELISMEYI HAKIM KILAMAYIZ

 

4-UNUTMAYALIM AKIL AKILDAN USTUNDUR.ISTISARE MESVERET TOY KULTURUMUZUN VE BINLERCE YILLIK DEVLET GELENEGIMIZIN ONEMLI OGELERIDIR.YINE UNUTMAYALIM ENVER PASA VE ARKADASLARI DA BUYUK VATANSEVERLERDI…ANCAK KENDILERINI DEMETLEYEN GEREKTIGINDE HAYIR OLMAZ BUNU YAPAMAZSIN DIYEN MEKANIZMALAR YOKTU….

 

5- SOZ KONUSU HER TURLU TERORSE BU BAHANE DEGIL BU ULKEDE GERCEK HAINLER DISINDA TERORLE HER YERDE VE HER SEKILDE SAVASMANIN KARSISINDA HIC DURULMADI DURULMAZDA

 

6-ATATURKTEN VE INONUDEN SONRA OTURDUGUMUZ KUCAKTAN KALKIYORSAK.YINE BU MILLET BAGIMSIZLIGINA DUSKUNDUR .BU YASAYA IHTIYAC YOK.YANI UFUKTA AMERIKA VE UZANTILARIYLA KAVGA VARSA ACIK OLUN BU KAVGADA CHP LILER DE YANINIZDA YER ALIR

 

7'- O YUZDEN DIYORUM KI REIS GEL SEN GUCLU BASBAKAN OL CUMHURBASKANLIGINI KALDIR.MILLETVEKILLERINI VE MECLISI BAGIMSIZ OZGUR KILACAK YASAL DEGISIKLIKLERI YAP.BU ULKE DE SENI YUZYILLAR BOYUNCA MINNETLE ANSIN

 

OZETLE….BAGIMSIZ MECLIS..GUCLU BASBAKANLIK..ISTE IHTIYACIMIZ OLAN BU..HAA YENI YASA..NEDEN GEREKLI ..HIC BIR SOMUT DELIL BELGE IZAH ACIKLAMA ..IKNA EDICI GEREKCE YOK..YOKOGLU YOK…BU YUZDEN HAYIR”
Son Güncelleme: 25.01.2017 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-01-24 16:52:38

Bir kısım anlatımlarına katılmamak ahmaklıktır

Avatar
ilter 2017-01-25 10:38:16

Haydi diger baskanlar sıra sizde..hur ve ulkucu duruş için ne bekliyorsunuz..demir tavında ....