banner388

Samsun'da hava sıcaklığı 30 dereceyi gördü

Samsun'da uzun süren soğuk havaların ardından bugün hava sıcaklığı 30 dereceye ulaştı.

Samsun'da hava sıcaklığı 30 dereceyi gördü

Samsun'da uzun süren soğuk havaların ardından bugün hava sıcaklığı 30 dereceye ulaştı.

07 Ekim 2017 Cumartesi 15:09
Samsun'da hava sıcaklığı 30 dereceyi gördü

Samsun haber - Samsun'da Ekim ayına girilmesiyle birlikte hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Samsunlu vatandaşlar özellikle son 2 gündür etkili olan sıcak havaların keyfini çıkarıyor. Samsun'da bugün ise hava sıcaklığı 30 dereceyi gösterdi. Havaların yarın daha sıcak olması beklenirken Pazartesi günü yağışlı havanın kenti etkisi altına alması bekleniyor.

"SICAKLAR DAHA FAZLA ARTACAK"

Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Yücel Yüce konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekim ayında bu sıcaklıkların görülmesi sıra dışı bir durum değil. Geçtiğimiz yıllardaki Ekim aylarında bundan daha yüksek sıcaklıklarla karşılaştık. Sonbahara girerken güneşli sıcak havalar olacağı gibi yağışlı havalarda olacaktır. Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların daha da fazla artacağını düşünmüyoruz. Zaten batıdan gelen bir yağışlı hava kütlesi Türkiye etkileyecek. Bu yağışlı hava kütlesinin Pazartesi günü Samsun'u da etkileyeceğini tahmin ediyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 08.10.2017 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.