banner388

Samsun'da hastane yolunda kaza! 1 ağır yaralı

Samsun’da hastaneye kontrole giden bir kadın yolda kaza geçirdi. Kaza sonucu ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Samsun'da hastane yolunda kaza! 1 ağır yaralı

Samsun’da hastaneye kontrole giden bir kadın yolda kaza geçirdi. Kaza sonucu ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

24 Temmuz 2019 Çarşamba 12:05
Samsun'da hastane yolunda kaza! 1 ağır yaralı

Amasya’da ikamet etmekte olan A.M. (60) şeker hastası olan eşi E.M.’yi  (63) Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kontrole getirirken yolda kaza geçirdi.

Samsun’un Havza ilçesinde yaşanan olayda eşini hastaneye kontrole götüren A.M.’nin aracı yolda kaza yaptı. 05 HL 809 kapalı kasa kamyonetin sol arka tekerleğinin çıkması sonucu direksiyon hakimiyetine kaybeden sürücü A.M. bariyerlere çarptı. Kaza sonrası araçta bulunan A.M. ,şeker hastası olan eşi E.M. ve akrabaları F.U. yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince ambulansla Kavak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Emine Meşhur ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2019-07-24 23:49:25

Samsun trafiğinde kurallar ihlal edilmeye Malesef devam ediyor. Trafikte makas atanlar, dolmuşların araçları sıkıştırması,yayaların geçiş üstünlüğünün hiçe sayılması, tek elle araba kullanmak, bir elinde telefon diğer elinde sigara ile tehlikeli ve sorumsuzca araç kullanımı, yüksek sesle araçta müzik dinlemek, düğün sünnet konvoylarının çevreyi rahatsız etmesi, gürültülü araçların kullanılmaya devam edilmesi, trafik egzoz muayenesi olmayan araçların trafikte cirit atması,full siyah filmli araçların trafikte sorumsuzca kullanılması, şehir içi dolmuşların müşteriye kaba davranması , pislik ve mikrop yuvası haline gelmiş 30 yıllık araçların dolmuş olarak kullanılmaya devam edilmesi , araç durmadan ve hareket halinde klima yerine kapıların açık bırakılması , durmadan kapının açılması yolcunun tehlikeye atılması , sigara içilmeye devam edilmesi son hız Samsun’da devam etmekte !!!!! Bu olaylara artık müsade edilmesi kabul edilemez!!!! Vatandaş olarak bu yaşanan olaylara kayıtsız kalmayın!! Göz yummayın!! Yetkililerden acil çözümler bulunmasını rica ediyoruz.