banner388

Samsun'da hastane krizi çözüldü mü?

Samsun'da günlerdir süren sistem krizi nedeniyle tedavi olmaya gelen hastalar, tedavi olamadan geri dönüyordu. Günlerdir süren sistem krizi ile ilgili SGK İl Müdürü Ünal Kaya açıklamalarda bulundu.

Samsun'da hastane krizi çözüldü mü?

Samsun'da günlerdir süren sistem krizi nedeniyle tedavi olmaya gelen hastalar, tedavi olamadan geri dönüyordu. Günlerdir süren sistem krizi ile ilgili SGK İl Müdürü Ünal Kaya açıklamalarda bulundu.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 10:23
Samsun'da hastane krizi çözüldü mü?

Samsun'da hastanelerin online sisteminde yaşanan yenileme dolayısıyla hastanelerde işlem gerçekleştirilemiyordu. Günlerdir süren sistem krizi hakkında açıklamada bulunan SGK İl Müdürü sistemin yenilendiğini ifade etti.

SGK HAFTASI

"13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası" kapsamında konuşan Müdür Kaya, “Kaliteli, adil, kolay erişilebilir ve vatandaş odaklı hizmet veren bir sosyal güvenlik sistemini yürütme ve geliştirme gayesi ile çıktığımız bu yolda gerçekleştirmekte olduğumuz sosyal güvenlik reformu sürecinde önemli gelişmeler kaydedilerek, çok hızlı bir sürece girilmiş ve ciddi farklılıklar getirilmiştir” ifadelerini kullandı.

SİSTEM YENİLENDİ

Bilgi ve belgelerin elektronik ortama alındığını, birçok işlemin online yürütülmeye başlandığını, yeni kurulan sistemler ile vatandaşın hizmetleri daha güvenli ve kolay almaları sağlanarak işlemlerin basitleştirildiğini kaydeden Ünal, “İlçelerimizde kurulan Sosyal Güvenlik Merkezlerinin, paydaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmeleri için gerekli çalışmalar yapılmış ve yapılacaktır. 14 Sosyal Güvenlik Merkezi ve İl Müdürlüğü olarak Samsun’a ve Samsunlulara hizmet vermekteyiz” dedi.

Son Güncelleme: 13.05.2019 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sıkı takip 2019-05-13 10:44:11

bir sistem geliyor ama çalışmıyor ve kimsenin bilgisi yok hastanelerde herkez perişan hallerde gidinde orada bi haber yapın insanların görüşlerini alın bakalım insanlar ve çalışanlar nasıl isyanda olmaz olsun böyle sistemleri....

Avatar
yalan 2019-05-13 11:48:17

hala sonuç alamıyoruz..hatta bazı bölümlerde işler dahada karışık

Avatar
mağdur 2019-05-13 12:09:58

birileri zengin mi ediliyor bu sistem durup dururken neden değişti iyi bir sitemse bu sorunlar neden demek ki sistem iyi değil demek ki bu işten birileri para kazanıyor birde işin bu yönü araştırılsın.

Avatar
siss tem 2019-05-13 13:37:20

bir sitem daha iyi daha stabil olsun diye değişir birilerini zengin etmek için değil. değiştirdin ama fiyasko. ya bunu önce bir pilot bölgede dene sonra genele yay yada tam hazır olunca başlat. iş mi öğretelim.

Avatar
Akif 2019-05-13 20:24:45

Araştırma hala boş yapıyor sistem yok