banner388

Samsun'da hasta yakını saldırısına tepki

Samsun'da hasta yakınları, bir sağlık çalışanına fiziksel saldırıda bulundu. Samsun İl Sağlık Müdürü yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunarak saldırıyı kınadı.

Samsun'da hasta yakını saldırısına tepki

Samsun'da hasta yakınları, bir sağlık çalışanına fiziksel saldırıda bulundu. Samsun İl Sağlık Müdürü yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunarak saldırıyı kınadı.

09 Mart 2020 Pazartesi 15:25
Samsun'da hasta yakını saldırısına tepki

Bafra Devlet Hastanesi'nde bir hasta yakını sağlık çalışanına fiziki saldırıda bulundu. 8 Mart günü yaşanan olay sonrası yaralanan sağlık personeli aynı hastanede tedavi altına alındı. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamada "08 Mart Pazar günü Bafra Devlet Hastanesi Acil Servis hasta giriş bölümünde, hasta yakınları tarafından hastanemizde görev yapan bir sağlık çalışanımıza yönelik fiziki saldırı olayı yaşanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında ise "Saldırı sonrası beyaz kod işlemi başlatılmış, Sağlık Müdürlüğümüz tarafından kolluk güçleri ve yetkili adli makamlarla irtibata geçilmiş, yaralanan personelimizin tedavisine de Bafra Devlet Hastanemizde başlanmıştır. Sağlık İl Müdürlüğü olarak bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, sağlık çalışanımıza ve Bafra Devlet Hastanesi sağlık ekibimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşanan bu hadisenin hukuken her aşamasında yakından takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Tüm sağlık çalışanları adına beklentimiz, bu olayın yaşanmasına neden olan şiddete meyilli kişilerin adalet önünde hak ettikleri en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır" denildi.

Son Güncelleme: 09.03.2020 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakumlu 2020-03-09 15:34:58

Birazcık da hastane personeline eğitim verilmeli bu tür olayların önüne geçmek için mesela tıbbi sekreterlere...

Avatar
Arkadaş 2020-03-09 21:46:28

Ölen şahıs iki gündür hastaneye gelmiş adamın hastalığını bulup çözemediniz. Adam kalp krizi geçirdi ve öldü bunun hesabını kim verecek

Misafir Avatar
samsunluyuz 2020-03-10 11:35:17 @Arkadaş

Kalp krizi geçirdi öldü diyorsun tamamen sağlıklı olan biri de kalp krizi geçirip ölebilir sen neyin peşindesin

Beğenmedim! (0)
Avatar
dasdas 2020-03-09 16:01:24

nolmuş yani hukuken her aşamasında takip edecem diyerek millete ayarmı vermeye çalışıyorsun amacın ne? yoksa sen adaletten dahamı üstünsün istediğin şekilde cevap çıkmazsa adalete baskımı yapacaksın senin istediğin gibi yargı yapması için,
insanlar takıyormu senin takip etmemeni? hepmi senin doktorun sağlık personelin haklı, hiç mi senin yapmadığın reformlar, ve yediğin hakkaniyet yok türk halkına karşı, çok boş laflar sarfediyorsun, işine bakmalısın.

Avatar
dasdsadas 2020-03-09 16:04:18

yoksa ben ezerim hak hukuk tanımam, imkanlar böyle ya uyun yada kaybolup gidin yoksa, en ağır cezayımı aldırırım diyorsun? memurunu şikayet edemezsin amiri izin vermez, şikayet etsen edecek merci takmaz bakınız şikayet hatları, mahemeye versen khk ve feyzan tarihinden kalan kanun var der, senin her yerin bozuk vasatlık içinde, en ağır cezayı aldıracakmış, sen az daha bekle seçimlerde göreceksin..

Avatar
Hakan 2020-03-09 18:55:28

Ancak kınayım hee bende kınadım

Avatar
Vatandaş 2020-03-10 06:46:12

Kaderin cilvesi, sağlık çalışanı yakınları sağlık çalışanına şiddet uyguluyor, Mehmet bilgi rahatsızlanınca bafra devlete gidiyor, hem kalp krizini anlamıyorlar hem niye kalp doktoru yok diye hemşiri dövüyorlar...