banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da hareket halindeki tır alev aldı

Samsun'un Bafra ilçesinde hareket halindeki tırın dorsesinde yangın çıktı.

banner269

Samsun'da hareket halindeki tır alev aldı

Samsun'un Bafra ilçesinde hareket halindeki tırın dorsesinde yangın çıktı.

18 Ağustos 2017 Cuma 14:18
Samsun'da hareket halindeki tır alev aldı

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesi'nde gece saat 04.00 sularında meydana gelen olayda hareket halindeki tır alev aldı. Samsun'dan Karabük'e hurda plastik ve hurda kağıt götürdüğü öğrenilen tırın dorsesinden dumanlar yükseldi. Civarda bulunan bir vatandaş durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri tırı takibe alıp Tofaş Kavşağı yakınlarında durdurdu. Kısa süre sonra olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.


 

Son Güncelleme: 18.08.2017 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-08-18 17:50:28

YANGIN NÖBETİNDEYİZ ÜÇ YILDIR,bina altondaki işyerlerinr Atakum bld.sn İlker mutlu tarafından yaptırılan sacdan bacalardan yangın çıktı itfaiye raporu var şifaende bombanın üzerindesiniz dedi,ortak alanlarımız kırılraka 30 mt yatay gelip 20 odanın 2x4 m2 ışıklandırmasından 5 kat çıkan çekmedikleri için çatıya bodruma motor takılı bina içi gür gür şantiye gibi,yağ kokusu ayrı üç yıldır odalar iptal koltuklarda yatıyoruz psikolojimiz bozuldu, basına yönetim olarak izin var gelip fotoğraflayınız.şehircilik ve atakum çevre md.lüğü sanayi bacalarına uygun yazısı tebliğ ettiler barlar sanayimi 20 oda ortasında ne işi var sorusuna cevap yok
İLLA ÖLMEMİZMİ LAZIM