banner388

Samsun'da güvenlik görevlisi ölümden döndü

Samsun'da demir kapı ile araç arasında kalmaktan kurtulan güvenlik görevlisi ölümden son anda kurtuldu.

Samsun'da güvenlik görevlisi ölümden döndü

Samsun'da demir kapı ile araç arasında kalmaktan kurtulan güvenlik görevlisi ölümden son anda kurtuldu.

16 Nisan 2018 Pazartesi 09:33
Samsun'da güvenlik görevlisi ölümden döndü

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde bulunan bir sitede 3 yıldır özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 31 yaşındaki Adem Çağlar'a sinirlenen 55 AZE 77 plakalı panelvan aracın sürücüsü, sinirlenip aracı üstüne sürdü.

Son anda yaptığı hamleyle araç ile demir kapı arasında kalmaktan kurtulan Çağlar, diz kapağından yaralanırken o anlar kameralara yansıdı.

Kendisini öldürmek isteyen şahsın cezalandırılmasını istediğini ifade eden Adem Çağlar, "Akşam saatlerinde siteye bir araç giriş yaptı. Sonra da ters yönden çıkmaya çalıştı. Normalde bizim sitede hem giriş hem de çıkış kapısı olduğu için giriş kapısından çıkılmıyor. O yüzden ters yönden çıkış yapmak isteyenlere müsaade etmiyoruz. Tersten çıkmak isteyen vatandaşa durumu izah ettim. Bana el kol hareketleri yapmaya başladı. Küfürler ettikten sonra kullandığı aracı üstüme sürmeye başladı. Arabayla otomatik kapı arasına beni sıkıştırdı. Olay sonrası diz kapağım ezildi. Sağlık raporu aldım. Sonra da kamera kayıtları ve araç plakasını alarak karakola gittim. Bu kişi hakkında şikayetçi oldum. Beni sıkıştırmaya gelen kişiyi daha önceden tanımıyorum. Site sakini değil, misafir olarak gelmiş. 3 yıldır sitede güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Az kalsın ölüyordum. Cezaların ağırlaştırılmasını istiyorum. İki kapı arasında kalıp ezilecektim. Kendimi yere atmasam ölecektim. 3 gün iş göremez raporu aldım. Bu kişinin cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.