banner388

Samsun'da güpegündüz rezillik!

Samsun'da güpegündüz parkta içki içen 1'i kadın 3 kişi, birbirlerine girdi.

Samsun'da güpegündüz rezillik!

Samsun'da güpegündüz parkta içki içen 1'i kadın 3 kişi, birbirlerine girdi.

05 Ağustos 2020 Çarşamba 22:54
Samsun'da güpegündüz rezillik!

ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMADI

İlkadım ilçesinde bulunan Anıtpark içerisinde meydana gelen olayda, gündüz vakti parkta içki içen 1'i kadın 3 kişi, bir süre sonra sarhoş olarak bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışıp kavgaya tutuştu. Kavga eden şahısları yine alkol aldığı iddia edilen vatandaş ile çevredeki vatandaşlar ayırdı.

Kavga yatıştıktan sonra aralarındaki kadın olay yerinden uzaklaşırken çevredeki vatandaşlar ise durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, olaya karışanları bölgeden uzaklaştırdı.


 

Anahtar Kelimeler:
SamsunAlkolKavga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇaVaLı... 2020-08-06 02:03:03

Arkadaş anıtparkı şarhoş fuhuş yuvası haline getirdiniz.Geceleri ağaç arkalarında banklarda çırılçıplak fuhuş yapıyorlar.Ben şahsen 5 kere 155'i aradım.Parkta fuhuş yapıyorlar dedim.Ekip yolluyoruz dediler parka girmeden etrafında 1 tur devriye atıp gittiler.Yine aradım bu sefer polis memuruyla tartıştık.Neden bakmıyorsunuz gidin alın bunları dedim.Polisin bana cevabı sen kimsinde bana emir veriyorsun oldu.Yani anlıcanız benim bildiğim en az 20 senedir anıtparkta ve karşısındaki muzaffer önder parkında fuhuş yapılıyor.Hemde gece gündüz fark etmeden.Ve saolsun emniyetimiz hiç ilgilenmiyor.ATAM SEN RAHAT UYU.SENİN KARŞINDA OLANLARI GÖRMEZDEN GEL...

Avatar
Murat 2020-08-06 08:50:53

Yıllardır avrupadayim burada hiç bir parkta içki içmeye izin yok. Ama bizde herşey birbirine karışmış. Ahlâk terbiye eğitimle bizim bir alakanız yok. Saniyoruzki dini eğitim çok cami açmak yeterli. Dinimizin ilk emri oku. Allah akıl fikir düşünce versin bu millet herşeyi karıştırıyor. Issız güçsüz aylak bir neslimiz var. Saygı sevgi umut yok. Çok yazık betonu yolu köprüyü saniyorki medeniyet sonuç bu. Cehalet kötü şey vesselam....

Avatar
Kenan 2020-08-06 08:51:25

Yurt dışında olsa bu şahıslar insanları çevreyi rahatsız ettiği topluma açık yerde içki içtiği için ve şiddet suçu işlediği için Nezarete atılır ..! Alkol satışı ve içilen yerler için esnaf Ruhsat ve izin alıyor ama gelinen son noktada ; kamuya ve topluma açık yerlerde uluorta ,parkta ,deniz kenarında,banklarda,sokakta,arabada sokakta rahatça yasalarda reklamı ve tüketimi izne tabi olan bu içecekler içiliyor ! Kozmopolit ve sürekli göç alan Samsun artık herkesi rahatsız eden davranışlar sonucunda yaşanmaz bir yer oldu ..!

Avatar
Yalcin Metin 2020-08-06 14:21:52

Avrupa`da acik alanlarda ve parklarda alkol tuketimi yasaktir ama bu defakto bir kanundur . Amaci icki icen sahisin tepesinde beklemek degildir . Alkollu insanlarin olasi bir taskinlikta ya da vatandasa verebilecegi rahatsizlikta gozaltina alabilmek icin bekletilen hukuki bir zemindir .