banner388

Samsun'da güpegündüz hırsızlık!

Samsun'da gündüz vakti hırsızlık meydana geldi. Gözü dönen hırsızlar park halinde bulunan otomobilin camını kırarak içerisinde kol çantasını çaldılar. 

Samsun'da güpegündüz hırsızlık!

Samsun'da gündüz vakti hırsızlık meydana geldi. Gözü dönen hırsızlar park halinde bulunan otomobilin camını kırarak içerisinde kol çantasını çaldılar. 

07 Mayıs 2019 Salı 16:20
Samsun'da güpegündüz hırsızlık!

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir otoparkta hırsızlar park halinde aracın içinde bulunan kol çantasını almak için otomobilin camını kırdılar. Gözü dönen hırsızlar saati aldıktan sonra ortalıktan kayboldular.

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Helikopter Pisti yanındaki otoparkta saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ö., 34 BOD 103 plakalı otomobilini otoparka park ederek yanındaki bir kişiyle birlikte hastaneye gitti. Yarım saat sonra hastaneden tekrar otoparka dönen Özkan, otomobilinin arka sol camının kırıldığını, arka koltukta bulunan, içinde bir miktar para ve kredi kartları olan kol çantasının çalındığını fark etti. Olay yerine gelen olay yer inceleme ekipleri otomobilde parmak izi bulamazken, camın levye ile kırıldığını tespit etti. 

Yüzlerce arabanın bulunduğu otoparkta güvenlik kamerası olması gerektiğini belirten S.Ö., “Sabah hastaneye geldik. Yarım saat içerisinde işimiz bitti. Aracın yanına geldiğimizde camın patlatıldığını ve kol çantasının çalındığını fark ettik. Buralarda bir kamera yok. Çok uzakta bir kamera var ama o da buraları almıyor. Tamamen kör nokta burası. Yüzlerce dönüm arazi içerisinde bir tane bile kamera yok. Böyle kötü bir olay bizim başımıza geldi ama inşallah başkasının başına gelmez. Yetkililerden buraya bir kamera koymasını istiyoruz. Çünkü burada her an başka bir hırsızlık olabilir” ifadelerini kullandı.

S.Ö., daha sonra şikayetçi olmak için karakola gitti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayakkabı kutusu 2019-05-07 16:54:20

o bölgede bu anlamda ciddi bir güvenlik açığı var

Avatar
Soner 2019-05-07 22:28:59

Ocak ayını neredeyse tamamen hastanede geçirdik gece refakate kaldık günlerce ve kendi aramızda konuştuk otoparkın güvenlik yönünden tamamen güvensiz olduğunu gece zifir karanlık, gündüz desen kim kime dum duma. İlk kez gittiğimizde bizim fark ettiğimiz bu durumu acaba hastane yetkilileri hiç akıllarına getirememişler mi ilginç gerçekten tamamen yetkililerin ihmali.

Avatar
Canik 55 2019-05-08 04:56:46

Güvenlik zafiyeti olması normal günümüzde. Ama araçların içinde dışarıdan bakıldığında görülecek şekilde boş naylon poşet dahi bırakmak sakıncalı. Çünkü hırsızlar birşey varmış gibi görüp aracın camlarını kırıp zarar veriyorlar. Geçmiş olsun.