banner388

Samsun'da Golf Sahası İçin Geri Sayım

Atakum'da yapılan golf sahası açılış için gün sayıyor.

Samsun'da Golf Sahası İçin Geri Sayım

Atakum'da yapılan golf sahası açılış için gün sayıyor.

12 Temmuz 2016 Salı 17:33
Samsun'da Golf Sahası İçin Geri Sayım

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Atakum'daki Batıpark'a yapımına başladığı ve  Türkiye’nin ilk resmi,Karadeniz’in ise tek Golf Akademisi açılış için gün sayıyor.

Golfün şehre büyük ekonomik kazanç sağlayacağını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Amerika ekonomisinin yüzde 1.64’ü olan 196 milyar dolar golf endüstrisinden oluşmakta, İspanya 5 milyar euro, Türkiye ise 100-150 milyon euro golf endüstrisinden gelir elde etmektedir. Peki Samsun 27 milyon golf sporu amaçlı seyahat eden turistlerden niçin pay almasın. Bu sporu, her ne kadar zengin sporu olarak görsek de bu bir kültürdür. Bir şehirde golf sporunun bulunması şehre değer katar. Yatırımcının gelmesi, üst düzey insanların da gelmesini sağlar. Ayrıca ekonomiye ve istihdama önemli oranda katkısı olur" dedi.

Son Güncelleme: 12.07.2016 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.