banner388

Samsun'da Gençlik Festivali rüzgarı

Karadeniz'de ilk olan Samsun Gençlik Festivali, Sheraton Grand Beach'te başladı.

Samsun'da Gençlik Festivali rüzgarı

Karadeniz'de ilk olan Samsun Gençlik Festivali, Sheraton Grand Beach'te başladı.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 11:57
Samsun'da Gençlik Festivali rüzgarı

Samsun haber - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Karadeniz'de ilk defa yapılan Samsun Gençlik Festivali coşkuyla başladı. Binlerce müzik severin akın ettiği konserin ilk gününde Yok Öyle Kararlı Şeyler, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Flört, Umut Kuzey, Pilli Bebek, Selda Bağcan & Boom Pam ve Athena, gençlere unutulmazlar anlar yaşattı.


Sheraton Grand Beach'te yapılan festivalde sahneye çıkan koordinatör Umut Kuzey, "Bu festival sizin için yapıldı, sahiplendiğiniz için teşekkür ediyorum, dedi." Selda Bağcan ise müzikseverlerin coşkusundan oldukça mutluydu, Çukurova Rock Festivali'ne gönderme yaparak, "Adana'yı aratmadınız" dedi.


19 Mayıs Cuma günü başlayan Samsun Gençlik Festivali 20 Mayıs Cumartesi günü, 21 Mayıs Pazar günü devam edecek. Günde 7 sanatçının sahne alacağıı dev organizasyonda #SGF2017 hashtagi ile gündem oluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.