banner388

Samsun'da gençler idolleriyle buluştu

Atakum Belediyesi'nin organize ettiği söyleşi ile gençler, idolleriyle buluştu. Birçok başarılı isim mesleki tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Samsun'da gençler idolleriyle buluştu

Atakum Belediyesi'nin organize ettiği söyleşi ile gençler, idolleriyle buluştu. Birçok başarılı isim mesleki tecrübelerini gençlerle paylaştı.

02 Mart 2018 Cuma 11:55
Samsun'da gençler idolleriyle buluştu

Samsun haber - Atakum Belediyesi'nin koordinasyonunda Atakum'da bulunan Yalı Kafe'de gerçekleştirilen söyleşiye çok sayıda dinleyici katıldı. Söyleşiye konuşmacı olarak Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, OMÜ  İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Doğan, Marka Danışmanı Mustafa Solmaz ve Albaraka  Türk Karadeniz Bölge Müdürü İbrahim Uzun katıldı. Söyleşinin moderatörlüğünü ise iş insanı Gökhan Güler  yaptı.

Konuşmacıların, mesleki tecrübelerini aktarmalarıyla başlayan programda Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy dinleyicilere küçük bir sürpriz yaptı. Ulusoy'un sorduğu sorulara doğru yanıt veren kişiye kendi şirketinde ücretli staj imkanı sağlayacağını söylemesi üzerine çok sayıda öğrenci doğru yanıtları bulmaya çalıştı. Soruları doğru yanıtlayan iki öğrenci Ulusoy Un'dan staj hakkı kazandı.


"BABAM ZAHİRECİ DÜKKANI AÇTIĞINDA HEDEFİ UN FABRİKASI SAHİBİ OLMAKTI"

Konuşmasına babası Fahrettin Ulusoy'u alkışlatara başlayan Günhan Ulusoy, '' Bugün şirketimiz bu noktaya geldiyse bunu babam Fahrettin Ulusoy'a borçluyum. Sıfırdan bir zahire dükkanı kuran, bununla yetinmeyip kendisine un fabrikası sahibi olmak hedefi koyan bir insandan bahsediyorum. Ben, fabrika sahibi bir babanın oğlu olarak okumasam da olur diye düşünebilirdim; ama öyle düşünmedim. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden bir tanesini dereceyle kazandım ve dereceyle mezun oldum. Master için yurtdışına gitmeyi düşünürken bir gün babam aradı ve 'En iyi master un fabrikasında yapılır. Ben de genel müdür olduğum günden itibaren on yılda ciromuzu yüzde otuz katına çıkardım.'' dedi.

''BANKACILIK HALA EN PRESTİJLİ MESLEKLERDEN''

Bankacılık sektörünün iyi ve kötü yönlerinden bahseden Albaraka Türk Karadeniz Bölge Müdürü İbrahim Uzun;  " Bankacılık bugünün dünyasında hala en prestijli mesleklerdendir. Bankacılığı kısaca tasarruf  sahiplerini ve kredi ihtiyacı olan insanları bir araya getiren bir sektör olarak tanımlayabiliriz. Gençlere bu sektörde hedefler koymalarını ve hedefleri için mücadele etmelerini tavsiye ediyorum." dedi.

"BU SALONDA BULUNAN HER ARKADAŞINIZ ASLINDA SİZİN RAKİBİNİZ"

Gençlere marka oluşturmak ve marka yönetimi konusunda tavsiyelerde bulunan Marka Danışmanı Mustafa Solmaz; "Bu salonda bulunan herkes aslında sizin potansiyel rakibiniz, yarın bir iş görüşmesine gireceğinizde sizi diğer arkadaşlarınızdan bir adım öne çıkartacak olan nedir? Dünyada markalaşma gelişiyor aynı zamanda kişisel markalaşma da gelişiyor. Kendi markanızı oluşturun, bu aslında sizin bir anlamda kimliğinizdir.'' dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın katılımcılara plaket vermesiyle son bulan törende Beyaz Ev Restaurant konuklara döner ikramında bulundu.

(Ulusoy Un'dan staj hakkı kazanan öğrenciler)

Haber: Oğuzhan İnce

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.