banner388

Samsun'da gencin uyuşturucudan ölmesine 4 gözaltı

Samsun'da 18 yaşındaki gencin uyuşturucu kullanımından hayatını kaybetmesi ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da gencin uyuşturucudan ölmesine 4 gözaltı

Samsun'da 18 yaşındaki gencin uyuşturucu kullanımından hayatını kaybetmesi ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

27 Kasım 2019 Çarşamba 13:38
Samsun'da gencin uyuşturucudan ölmesine 4 gözaltı

Samsun'un Alaçam ilçesinde 18 yaşındaki genç arkadaşlarıyla uyuşturucu kullandığı sırada fenalaşarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un Alaçam ilçesinde önceki gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 arkadaş birlikte uyuşturucu içerken 18 yaşındaki Mehmet A.'nın uyuşturucunun dozunu fazla kaçırarak fenalaştığı iddia edildi. Özel araçla Alaçam Devlet Hastanesine kaldırılmak istenilen genç, yolda hayatını kaybetti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mehmet A.'nın ölümüyle ilgili Alaçam ilçesinde yaptıkları operasyonda ölen gencin arkadaşlarından A.E. ve Y.G.'yi Alaçam ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Narkotik polisi derinleştirilen soruşturmada olay ile bağlantısı tespit edilen S.Y. ve T.K.'yi de Samsun il merkezinde yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli şahıslardan 45 adet ekstasy hap ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şüpheli şahıslardan 45 adet ekstasy hap ele geçirildi. İfadesi alınan A.E. serbest bırakılırken, "uyuşturucu ticareti" suçundan Samsun Adliyesine sevk edilen S.Y. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Y.G. ve T.K. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 27.11.2019 15:38
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Uyuşturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Karagüzel 2019-11-27 14:31:43

Herkesin aklı var fikri var kullanmasın, sözde İslam ülkesinde yaşıyoruz ama alkol satan yerler ve alkoliklik de artış yaşanıyor,alkol de yasaklanmalı