banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da genç komiser ByLock'tan tutuklandı

Samsun’da yürütülen FETÖ operasyonları kapsamında ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan bir komiser hakkında tutuklama kararı alındı.

banner269

Samsun'da genç komiser ByLock'tan tutuklandı

Samsun’da yürütülen FETÖ operasyonları kapsamında ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan bir komiser hakkında tutuklama kararı alındı.

13 Kasım 2017 Pazartesi 20:32
Samsun'da genç komiser ByLock'tan tutuklandı

Samsun Haber - Samsun yürütülen FETÖ operasyonları kapsamında örgütün gizli haberleşme programı olan ByLock’u kullandığı tespit edilen ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğündeki görevinden ihraç edilen 26 yaşındaki komiser N.G., mahkemeye sevk edilmişti.

Babasının üzerine kayıtlı telefonla ByLock kullandı

Babasının üzerine kayıtlı cep telefonunu kendisinin kullandığı ve bu telefona da örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock'u yüklediği iddia edilen N.G., Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen N.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturmayı yürüten savcının bir üst mahkemeye itirazda bulunması üzerine N.G. hakkında yakalama müzekkeresi çıkartıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınan N.G., bugün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren ve hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen N.G., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Son Güncelleme: 14.11.2017 15:09
Anahtar Kelimeler:
SamsunFetöKomiserBylock
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gülşen uysal 2017-11-14 00:36:18

her bylock çıkan bylock kullanmış sayılmıyor. maalesef fetöcüler ezan vakti kıble pusula reklamlar vb. kendilerini gizlemek için bylock teması yapmışlar. arkadaşımın başına geldi. fetöcu ablalar diye basında damgalandı. bylock u bile emniyette öğrendi. fetö ile sıfır alaka ama maalesef fetödan ağır cezada mahkemesi var. bir de avea ıp çakışması oluyormuş avea öğretmen hattı vardı arkadaşımın. 20-30 kişiye avea aynı ıp i vermiş ıp çakışması var. kişi kullanmadım diyorsa bu tür olabilir. devletimizin bu bylock mağdurlarının önüne geçmek için mutlaka içeriğine teknik inceleme yapılması kişinin fetö ile alakadar olup olmadığı iyice incelenmesi şart. mağdurların canı yanıyor. 10-15 bin kişi varmış adli bilir kişi raporları var. devlet mağduriyete son vermeli.