banner388

Samsun'da genç amcasını vurdu!

Samsun'da amcasını tabancayla vurarak yaralayan genç yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da genç amcasını vurdu!

Samsun'da amcasını tabancayla vurarak yaralayan genç yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

05 Nisan 2019 Cuma 14:51
Samsun'da genç amcasını vurdu!

Samsun'un İlkadım ilçesinde genç, amcasını tabancayla vurarak yaraladı. Gence yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl 7 ay hapis cezası verildi.

Samsun2un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde geçen yıl mayıs ayında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere F.A. (20), 63 yaşındaki amcası S.A.'yı evinin önünde tabancayla vurarak yaraladı. Sağlık ekipleri tarafından S.A. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. F.A. ise önce olay yerinden uzaklaştı ardından polis ekiplerine kendini ihbar ederek teslim oldu.

İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilen, F.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. F.A. ile tutuksuz olan A.N.A. ve N.A. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında F.A., 6 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılarak tutuklu kaldığı süre göz önünde bulundurulup tahliyesine karar verildi. A.N.A. ise olayı azmettirmek suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılırken N.A. ise beraat etti. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Namkör 2019-04-06 00:31:31

Amcanın ekmeğini ye sonra yediğin kaba ...
mahkeme başlanı ekmek gibi ceza vermiş tasarlamalı cinayete teşebbüs , azmettiricilik sonu da ödül gibi ceza adalet bu olsa gerek , azmettiriciliğe veren cezaya bakın yaa 5 yıl resmen suça sevk ....