banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Geç Gelme Tartışması Kanlı Bitti 

Samsun'da faaliyet gösteren bir oyun salonunun yetkilisi elektrik tesisatçısını makasla yaraladı .

banner269

Samsun'da Geç Gelme Tartışması Kanlı Bitti 

Samsun'da faaliyet gösteren bir oyun salonunun yetkilisi elektrik tesisatçısını makasla yaraladı .

16 Mayıs 2019 Perşembe 23:38
Samsun'da Geç Gelme Tartışması Kanlı Bitti 

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre, elektrik tesisatçısı 33 yaşındaki A.T tesisat onarımı için yeni açılan bir oyun salonuna çağırıldı. Anadolu Mahallesi'nde bulunan oyun salonuna giden tesisatçı ile iş yeri yetkilisi arasında tartışma çıktı. Tesisatçının geç kalması nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmada 25 yaşındaki iş yeri yetkilisi tesisatçıyı makasla sırtından yaraladı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri çöp kutusunda buldukları suç aleti ile birlikte zanlıyı gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alınan şüpheli M.B'nin, emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberYaralamaSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nihat 2019-05-17 08:38:04

kimsede sabır kalmadı ülkede

Avatar
mmm 2019-05-17 13:05:52

mal bunlar ya almışlar ellerine bıçak makas silah asarım keserim böyle serseri dolu sokak gereksiz yaratık hepsi topluma hiç bir faydası olmayan saçma insanlar eğer benzer modellerden biri bu yorumu okuyorsa dışarıdan çok salak duruyorsunuz kimse de sizden korkmuyor sizle uğraşmak istemiyor bir bitin artık her köşe başında agaaa dövelim keselim vuralım efendi ol adam ol çok mu zor ya gerçekten çok zavallı görünüyorsunuz insan olmaya davet ediyorum sizleri efendi olun işiniz gücünüz okulunuz adı her neyse derdiniz o olsun eğleneceksiniz çıkın adam gibi oturun eğlenin bitirin artık insanlara zarar vermeyin bir söz vardı kocaman gezegende gelmiş geçmiş milyarlarca insanın arasında nokta kadar bir kimsesin işte hepi topu 100 kişi tanıyor seni ne bu haller komiksiniz çocuklar komik bırakın bu serserilik işlerini normal olun ne kendinize ne ailenize ne topluma bu kadar zarar vermeyin artık cezaevleri sizden kaynıyor. cezaevine girmeyi bile birşey sanıyor bazıları..

Misafir Avatar
aydıninsan 2019-05-17 16:29:26 @mmm

okadar haklı ve doğru ki özetlemişin o vasıfsızlar bunu bir anlasalar

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
ayakkabı kutusundaki dolar 2019-05-17 16:01:52 @mmm

güzel yazmışsınınz

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mmmm 2019-05-18 01:04:31

Tv deki diziler genç toplumu biraz tahrik ediyor kendini memati sananlar var gibi

Avatar
Hahsgsjdbsg 2019-05-31 03:50:54

Sen buralarda kendini fazla harcama bu dar beyninle bunları düşünücek kadar beyninin geniş olduğunu zannetmiyorum ama fazla zorlamışsın galiba şimdi bir şeyleri tam olarak bil ve öyle konuş insanları doğru yargıla sen kimsen tanidigim birisin