banner388

Samsun'da Gazi ve Şehit Çocukları Unutulmadı

Aralık ayında gönüllü öğretmenler tarafından kurulan ŞAGED'in, şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına ücretsiz eğitimler vereceği belirtildi.

Samsun'da Gazi ve Şehit Çocukları Unutulmadı

Aralık ayında gönüllü öğretmenler tarafından kurulan ŞAGED'in, şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına ücretsiz eğitimler vereceği belirtildi.

28 Ocak 2017 Cumartesi 16:20
Samsun'da Gazi ve Şehit Çocukları Unutulmadı
Samsun Haber- Aralık ayında gönüllü öğretmenler tarafından kurulan ŞAGED'in, şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına ücretsiz eğitimler vereceği belirtildi.

Gönüllü öğretmenler tarafından Aralık ayında kurulan ŞAGED'in, şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına ücretsiz eğitimler vereceği açıklandı.

Derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi veren ŞAGED Samsun Şube Başkanı Kübra Aker, “Derneğimizin kuruluş amacı şehit ve gazi yakınlarına eğitim verebilmektir. Onları hem sosyal hem de spor açısından yetiştirmek ve daha da önemlisi manevi hayata karşı olumlu bir şekilde yetiştirmek istiyoruz. Derneğimiz sosyal medya üzerinden Ağustos ayında başladı. Daha sonra merkezi Ankara olmak üzere derneğimiz kuruldu ve bizde Aralık ayında Samsun temsilciliğini aldık. Biz gönüllü öğretmenler olarak şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına her türlü eğitimi ücretsiz vermek istiyoruz. Eğitimlerimiz yaş gruplarına göre ayrılacak. TEOG sınavına girecekler, üniversite hazırlık dersleri gibi ayrıca tiyatro, sosyal etkinlikleri, müzik aletleri konusunda her türlü eğitimi vermek istiyoruz. Bu eğitimlerimizi Gençlik Hizmetlerinde vereceğiz. Derneğimizin şuanda bir yeri yok. İlgili belediyelerle görüşüyoruz” dedi.

ŞAGED Yönetimi Kurulu şu şekilde oluşuyor: Samsun Şube Başkanı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Kübra Aker, Başkan Yardımcısı Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşegül Akyazı, Yönetim Kurulu Üyeleri Kimya Öğretmeni Esin Çetinkaya, Türkçe Öğretmeni Nurgül Kartal ve İngilizce Öğretmeni Cemal Kara.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.