banner388

Samsun'da gazetecilere hakaret

Samsun'da ceza yiyen bir araç sürücüsü görüntü alan gazetecilere hakaret etti.

Samsun'da gazetecilere hakaret

Samsun'da ceza yiyen bir araç sürücüsü görüntü alan gazetecilere hakaret etti.

02 Kasım 2017 Perşembe 14:04
Samsun'da gazetecilere hakaret

Samsun haber - Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, cam filmi bulunan sürücülere uyarılarda bulundu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca yapılan yönetmeliğe göre cam filmi ve renkli cama yasak getirildi. Cam filmi ve renkli cam kullanımında Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin 63. maddesi esas alınacak. Yeni yönetmelik kapsamında polis ekipleri Samsun'da uygulama yaptı. İlkadım ilçesinde ekipler araç sürücülerini cam filminin yasak olduğu konusunda bilgilendirme yaptı.


Denetimlerde trafik kurallarını ihlal eden, evraklarında eksik bulunan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere de ceza kesildi.

"GAZETECİLERE HAKARET"

Trafik kurallarını ihlal eden ve emniyet kemeri takamayan bir sürücüye ise polis ekipleri cezai işlem uyguladı. Sürücü kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Ağza alınmayacak sözlerle hakaret eden sürücü gazetecileri tehdit etti.

İHA


Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.