banner388

Samsun'da Flaş FETÖ Gelişmesi

Samsun'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması dahilinde 8'i tutuklu 41 kişinin yargılanması 2 gün sürdü.

Samsun'da Flaş FETÖ Gelişmesi

Samsun'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması dahilinde 8'i tutuklu 41 kişinin yargılanması 2 gün sürdü.

06 Ocak 2017 Cuma 21:55
Samsun'da Flaş FETÖ Gelişmesi

Yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Temmuz ayında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve haklarında soruşturma açılan 8'i tutuklu 41 kişi dün hakim karşısına çıktı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde dün başlayan dava bugüne ertelenmişti.

Sabah saat 09.30'da başlayan duruşma akşam saat 19.30'da kadar sürdü. Duruşmada savcı, tutuksuz yargılanan E.K. ve T.E.'nin tutuklanmalarını talep etti. Mahkeme heyeti savcı tarafından tutuklanmaları talep edilen E.K. ve T.E.'nin oy çokluğuyla tutuklanmaları talebini reddetti ve yurt dışı çıkış yasağı verdi.

Tutuklu yargılanan S.İ. ile İ.E.B.'nin telefonlarında ByLock olmadığı için oy çokluğuyla 10'ar bin lira kefaletle tahliyelerine karar verilerek yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
 

Son Güncelleme: 07.01.2017 17:03
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kızıl elma 2017-01-07 00:34:22

Şimdi bu hakimlere fetöcü değil deyin bakalım