banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da fırınlara yılbaşı denetimi

Samsun'un Bafra ilçesinde yılbaşı öncesi pastane ve imalathaneler denetlendi.

banner269

Samsun'da fırınlara yılbaşı denetimi

Samsun'un Bafra ilçesinde yılbaşı öncesi pastane ve imalathaneler denetlendi.

30 Aralık 2017 Cumartesi 13:39
Samsun'da fırınlara yılbaşı denetimi

Samsun'un Bafra ilçesinde zabıta ekipleri ve Bafra İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı gıda mühendisleri tarafından pastaneler ile imalathanelere denetim gerçekleştirildi. Yetkililer ürünlerin üretim yeri, üretim tarihi ve son kullanma tarihleri kontrol ederek eksiklikleri tutanak tuttu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamad, “Halkımızın sağlığı ile yakından ilgili iş yerlerini yıl içinde değişik zaman dilimlerinde sürekli kontrol ettik. Bu kontroller bazen gece yarısı, bazen öğlen vakti, bazen de sabaha karşı oldu. Pek çoğuna bizzat katıldım. Son olarak yaklaşan yeni yıl nedeniyle denetimlerimizi daha da artırdık. Hedefimiz halkımızın sağlığını korumaktır. Bafra Belediyesi zabıta ekiplerimizle birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüze bağlı gıda mühendislerimiz pastane ve imalathaneleri denetledi. Esnaflarımızın duyarlı olduklarını görmekten mutluluk duydum. Bazı ufak eksikliklerin ise tamamlanması için kısa süreler verdik. Esnaflarımıza düzenli çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.